9 Φεβ 2017

Εθνική Ασφαλιστική: Νέος Διαγωνισμός "Εθνική Contest - The Mall Athens" με πλούσια δώρα!


Η Εθνική Ασφαλιστική έρχεται να σας χαρίσει όμορφα δώρα με τη συμμετοχή σας στο νέο της διαγωνισμό, με τίτλο «Εθνική Contest – The Mall Athens».

Για το διαγωνισμό θα υπάρχει ειδικό περίπτερο της Εθνικής Ασφαλιστικής στον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων του.

Εκεί, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα Ασφαλιστικά Προγράμματα με την ονομασία “Full Health και Full Auto”, καθώς και για την πρωτοποριακή ηλεκτρονική εφαρμογή Ethnodigos και να συμμετέχετε στο διαγωνισμό που κληρώνει:
• πέντε (5) Αpple iPhones 7
• δεκαπέντε (15) vouchers για να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες στα Village Cinemas (πέντε (5) για τις αίθουσες Gold Class και δέκα (10) για τις Mainstream αίθουσες) και, 

• ένα (1) ταξίδι για δύο (2) άτομα στην Disneyland στο Παρίσι συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων, διήμερης διανυκτέρευσης, των μεταφορικών εξόδων από και προς την Disneyland Paris και των εισιτηρίων εισόδου στα Disney Parks.

Ο παρών διαγωνισμός θα διαρκέσει επτά (7) μήνες, από το Φεβρουάριο έως και τον Αύγουστο 2017 (από 03/02/2017 έως 31/08/2017) και θα αναδείξει συνολικά δεκαέξι (16) νικητές. Στο διάστημα αυτό των επτά (7) μηνών, θα γίνουν έξι (6) κληρώσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Στην τελευταία κλήρωση θα λάβουν μέρος όλοι οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των νικητών των προηγούμενων πέντε κληρώσεων που θα έχουν κερδίσει ήδη, ενώ ο τελικός νικητής που θ’ αναδειχθεί κατά την έκτη κλήρωση θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Disneyland στο Παρίσι.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου