12 Ιουλ 2016

Εθνική Ασφαλιστική: Συνεχίζει και τον Ιούλιο ο Διαγωνισμός στο Athens Heart με δώρα έκπληξη!

Η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει να είναι κοντά σας και στο Athens Heart με δώρα έκπληξη και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, για να κερδίσετε όμορφα δώρα!

Στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, το περίπτερο της Εθνικής Ασφαλιστικής βρίσκεται στο ισόγειο (επίπεδο 1) του εμπορικού κέντρου, και σας περιμένει από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το απόγευμα κάθε μέρα (εκτός Κυριακής)!

Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για το νέο Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full, καθώς για την πρωτοποριακή εφαρμογή Ethnodigos και να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε:
  • δωροεπιταγές για τις αγορές σας από τα καταστήματα εντός του εμπορικού κέντρου Athens Heart και 
  • ένα ταξίδι για 2 άτομα με προορισμό την Ύδρα, με διήμερη διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένων και των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από και προς το λιμάνι του Πειραιά.
Ο διαγωνισμός διαρκεί 5 μήνες, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο (έως 31/7/2016) και θα αναδείξει πολλούς νικητές. Στο διάστημα αυτό των 5 μηνών, θα γίνουν 10 κληρώσεις (ανά 2 εβδομάδες εκάστη). Στην τελευταία κλήρωση λαμβάνουν μέρος όλοι οι συμμετέχοντες και οι νικητές των προηγούμενων κληρώσεων που έχουν κερδίσει τις δωροεπιταγές, ενώ ο τελικός νικητής κερδίζει το ταξίδι για 2 άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό καθώς και τους όρους και τους νικητές μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου