31 Ιουλ 2015

POGO: Η International Life παρουσιάζει νέα καινοτόμο υπηρεσία άμεσης πληρωμής ασφαλίστρων

H International Life σε συνεργασία με την First Data, φέρνει για πρώτη φορά στην ασφαλιστική αγορά την καινοτόμο υπηρεσία πληρωμής ασφαλίστρων μέσω κινητών τερματικών Pogo>.
Η λύση Pogo> αποτελεί μία ασφαλή εφαρμογή που επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA (και σύντομα AMEX, Diners καθώς και προπληρωμένη κάρτα), οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, με τη χρήση μιας μικρής συσκευής που λειτουργεί ως φορητό τερματικό. Το Pogo> προσφέρεται στους πελάτες της International Life μέσω των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Δικτύου της.

Με την υπηρεσία αυτή η International Life παρέχει άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.
Συγκεκριμένα, η λύση Pogo> παρέχει τις εξής δυνατότητες:
  • Εξόφληση των νέων συμβολαίων καθώς και των ανανεώσεων τους μέσω του 20ψήφιου κωδικού πληρωμής, όπου υφίσταται.
  • Είσπραξη προκαταβολής των ασφαλιστηρίων συμβολαίων Ζωής (βάσει αριθμού αίτησης).
Όπως δηλώνει σχετικά ο κ. Γιάννης Μπράβος, Διευθύνων Σύμβουλος της International Life: «Η International Life στοχεύει να είναι από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες εταιρείες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής μας φιλοσοφίας υλοποιήσαμε μια ακόμη πρωτοποριακή υπηρεσία για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με στόχο την απλοποίηση της άμεσης είσπραξης στο χώρο του πελάτη. Ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, η νέα μας υπηρεσία ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό τόσο για την εξυπηρέτηση όσο και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της».
«H επιβολή των ελέγχων κεφαλαίου (capital controls) στην Ελλάδα προσφάτως, κατέστησαν σήμερα -περισσότερο από ποτέ- αναγκαία σε κάθε επιχείρηση την αναζήτηση σύγχρονων και ευέλικτων τρόπων αποδοχής πληρωμών από τους πελάτες της. Η First Data αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις της νέας εποχής πηγαίνει σε νέο επίπεδο τις λύσεις πληρωμών που διαθέτει παγκοσμίως, προκειμένου να παρέχει νέες καινοτόμες υπηρεσίες σε πελάτες της. Με μεγάλη μας χαρά, προχωρήσαμε σε συνεργασία με την International Life, η οποία θέλησε να αξιοποιήσει τη λύση μας Pogo>, το οποίο δίνει τη δυνατότητα πλέον στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να δέχονται συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε σημείο, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία, αλλά επίσης και πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους», σχολίασε ο Espen Tranoy, Διευθύνων Σύμβουλος της First Data Hellas S.A.
Σημειώνεται ότι η υπηρεσία Pogo>, η οποία βραβεύτηκε στo πλαίσιo των Mobile Excellence Awards 2015 που πραγματοποιήθηκαν στις 24.06.2015 (www.m-awards.gr) και στα ΒΙΤΕ Αwards (www.businessitawards.gr/) που διενεργήθηκαν στις 24.07.2015 και κατέκτησε το αργυρό βραβείο, έρχεται να προστεθεί στις επιλογές των σύγχρονων και ευέλικτων δυνατοτήτων πληρωμής ασφαλίστρων της International Life, όπως είναι το Pay On Line και το web banking.
δημοπρασιες αγορες και πωλησεις

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου