14 Δεκ 2017

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης ζωής από τη "4Life Direct"

Η 4Life Direct, μέλος του Ομίλου 4Life International, προσφέρει μέσω των ασφαλιστών της απλή και ποιοτική ασφάλιση σε πελάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πρόσφατα η εταιρεία παρουσίασε στην Ελλάδα το πρόγραμμα ασφάλισης ζωής «Εξασφάλιση Οικογένειας», με το οποίο μπορείτε να φροντίσετε για την οικονομική ενίσχυση των δικών σας ανθρώπων σε μια δύσκολη στιγμή και να εξομαλύνετε την περίοδο προσαρμογής.

Το πρόγραμμα παρέχει έως και 15.000 ευρώ αφορολόγητη ασφαλιστική παροχή, ενώ η απόκτησή του μπορεί να γίνει απλά και γρήγορα μέσω τηλεφώνου. Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι τα παρακάτω: 
  • Δεν απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις κατά την υποβολή της αίτησης
  • Απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 18-85 ετών
  • Καταβολή παροχής σε μετρητά εντός 24 ωρών μετά την έγκριση των απαραίτητων εγγράφων
  • Προσιτά ασφάλιστρα που δεν θα αυξηθούν ποτέ
  • Διαθέσιμη κάλυψη από 1.500€ - 15.000€
  • Ασφάλιση με ένα μόνο τηλεφώνημα
Το πρόγραμμα ασφάλισης ζωής Εξασφάλιση Οικογένειας, παρέχεται από τη Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited. Ο ασφαλιστικός όμιλος Red Sands αποτελεί ηγετική ασφαλιστική εταιρεία με ενεργητικό άνω των £120 εκ., έχει δε καταβάλει σε ασφαλιστικές παροχές ποσό £67 εκ. μόνο το 2016, ενώ έχει πάνω από 1 εκατομμύριο πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Εξασφάλιση Οικογένειας», είναι διαθέσιμες στο www.4lifedirect.gr, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους τηλεφωνικά στο 211 2340 777 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας.


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου