21 Σεπ 2017

Groupama NOW: Πολλαπλές διακρίσεις για την εφαρμογή στα Mobile Excellence Awards 2017

Η Groupama Ασφαλιστική απέσπασε τρεις σημαντικές διακρίσεις στο πλαίσιο των φετινών Mobile Excellence Awards 2017, για την εφαρμογή για κινητές συσκευές Groupama NOW που παρουσίασε στην αγορά στις αρχές του έτους.

Συγκεκριμένα, η καινοτόμος εφαρμογή της Groupama NOW κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Διαχείριση σχέσεων και επαφών με τους πελάτες μέσω εφαρμογής για έξυπνα τηλέφωνα», επιβεβαιώνοντας τη βασική δέσμευση της εταιρίας για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της. Ταυτόχρονα, η νέα εφαρμογή έλαβε δύο ακόμη, ασημένια, μετάλλια στις κατηγορίες «Eνσωμάτωση μιας εφαρμογής για έξυπνα τηλέφωνα στην εταιρική πολύ-καναλική στρατηγική» και «Χρήση εφαρμογής για έξυπνα τηλέφωνα στους τομείς ασφάλισης και οδικής βοήθειας». Η αναγνώριση της εφαρμογής Groupama NOW επιβραβεύει, πάνω από όλα, την προσήλωση της Groupama Ασφαλιστική στην αξία της χρήσης νέων τεχνολογιών .

Η εφαρμογή Groupama NOW απλοποιεί τη δήλωση τροχαίου ατυχήματος και είναι διαθέσιμη δωρεάν, σε όλα τα λειτουργικά συστήματα: iOS (Apple), Android και Windows. Μέσω της πρωτοποριακής λειττουργίας E-asy Claim οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστική μπορούν από το smartphone ή το tablet τους, με έξι απλά βήματα, να ολοκληρώσουν τη δήλωσή τους στο σημείο του συμβάντος, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, με βασικό γνώμονα την απλοποίηση και αμεσότητα των διαδικασιών που αφορούν στην εμπειρία των πελατών και συνεργατών της εταιρίας. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, η εταιρία διοργανώνει το Δεκέμβριο το 2ο Ιnsurance Hackathon, με στόχο την αναζήτηση σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων και προϊόντων για τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Τα Mobile Excellence Awards 2017 διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου