15 Μαΐ 2017

Groupama Ασφαλιστική: «Χωρίς ίσως, μπορεί και ama» η νέα διαφημιστική εκστρατεία

Στον αέρα βρίσκεται από σήμερα η νέα τηλεοπτική και ψηφιακή εκστρατεία της Groupama Ασφαλιστικής, με κεντρικό μήνυμα «Χωρίς ίσως, μπορεί και ama», υπογραμμίζοντας ότι η εταιρία βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της, καλύπτοντας κάθε ασφαλιστική ανάγκη τους. Παράλληλα, η Groupama Ασφαλιστική λανσάρει μέσα στην εβδομάδα και την ανανεωμένη, αναβαθμισμένη εταιρική ιστοσελίδα της.

Η νέα διαφημιστική εκστρατεία έχει διττό στόχο: να προβάλει αφ’ενός το κύρος του διεθνούς Ομίλου Groupama και, αφ’ετέρου, να αναδείξει την άμεση, εγγυημένη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών της Groupama Ασφαλιστικής, με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε ασφαλισμένου, αποφεύγοντας, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, τις εξαιρέσεις και τα «μικρά γράμματα».


Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα της Groupama Ασφαλιστικής γίνεται πιο σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη και, κατ’ επέκταση, πιο γρήγορη και φιλική προς τον χρήστη. Χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό της, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη, δίνοντάς του τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρει η εταιρία προς ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Η ιστοσελίδα βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών και θα είναι διαθέσιμη στο κοινό στις επόμενες ημέρες. Σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα εφαρμογή Groupama NOW, για κινητές συσκευές, που λανσαρίστηκε στις αρχές του έτους, συμπληρώνει το σύγχρονο «ψηφιακό» πρόσωπο της εταιρίας.

Η Groupama Ασφαλιστική εξελίσσεται και εμπλουτίζει διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, έχοντας πάντα ως σταθερή αξία τη δέσμευση απέναντι στον ασφαλισμένο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου