16 Μαΐ 2017

Διαγωνισμός: Η AXA γιορτάζει την ημέρα της μητέρας με τον διακεκριμένο σεφ Γιάννη Λουκάκο

Κάθε μέρα είναι μια μέρα για να γιορτάζουμε τις μαμάδες, τις γυναίκες εκείνες που για όλους μας αποτελούν παράδειγμα προστασίας, θαλπωρής και αγάπης. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας και θέλοντας να προσφέρει ένα μοναδικό δώρο σε κάθε μία από αυτές τις ξεχωριστές γυναίκες, η AXA τους δίνει τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μέσα από έναν διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα της στο Facebook (www.facebook.com/axa.gr).

Η ΑΧΑ προσκαλεί τους φίλους της να κάνουν like και να απαντήσουν με σχόλιο στην ερώτηση «Ποιο είναι το αγαπημένο σου λαχταριστό & υγιεινό φαγητό;». Δέκα τυχερές μαμάδες θα κερδίσουν ένα Σεμινάριο Υγιεινής Μαγειρικής από τον γνωστό και διακεκριμένο Chef Γιάννη Λουκάκο!


Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε συμμετοχές από την Δευτέρα 15 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 22 Μαΐου. Οι δέκα νικητές θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση στις 23 Μαΐου και θα ειδοποιηθούν ότι κέρδισαν μέσα από απάντηση στο σχόλιο που άφησαν για τον διαγωνισμό.

Αποστολή της ΑΧΑ είναι να δίνει δύναμη στους ανθρώπους να ζουν καλύτερα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και εκπαίδευση αναφορικά με τους διάφορους πιθανούς, καθημερινούς κινδύνους. Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρεία έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει 10 μαμάδες γύρω από την υγιεινή διατροφή της οικογένειάς τους και την προστασία της υγείας τους.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό #HealthyCookingClass για Μανούλες κάνοντας like και αφήνοντας ένα σχετικό σχόλιο στο παρακάτω post: http://bit.ly/2r85IFR. Γιατί τις μαμάδες μας δεν σταματάμε ποτέ να τις αγαπάμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου