2 Μαΐ 2017

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχεται η σειρά τους μέσα στον Μάιο

Από τα μέσα Μαΐου αναμένεται να αρχίσουν να αποστέλλονται τα πολυαναμενόμενα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων, καθώς η ηλεκτρονική διασταύρωση κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει ολοκληρωθεί.

Ήδη από τον προηγούμενο μήνα, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, είχε δηλώσει ότι στα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσει η διαδικασία για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων αλλά και όσων δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας.


Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, πιθανότατα θα είναι η ενημέρωση των παραβατών μέσα από συγκεκριμένες λίστες που θα δημοσιευθούν στο διαδίκτυο, δίνοντας τους τη δυνατότητα αν θέλουν να υποβάλουν ένσταση και στη συνέχεια θα ακολουθεί η επιβολή προστίμου η οποία θα συνοδεύεται από την υποχρέωση ασφάλισης.

Μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη διαδικασία έχει πάρει αρκετές αναβολές, αλλά πλέον ασκούνται μεγάλες πιέσεις να λυθεί οριστικά το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων, καθώς ο αριθμός τους εξακολουθεί να βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ο οποίος σύμφωνα με εκτιμήσεις ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο οχήματα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου