6 Απρ 2017

Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια Δημιουργίας, Ανάπτυξης και Προσφοράς

Τα 40 χρόνια Δημιουργίας, Ανάπτυξης και Προσφοράς στην Ελληνική κοινωνία γιορτάζει φέτος η Ευρωπαϊκή Πίστη, η οποία σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Από τα πρώτα βήματά της το 1977, η Ευρωπαϊκή Πίστη, προσδιόρισε το Όραμά της, το οποίο αποτελεί σταθερό της προσανατολισμό μέχρι και σήμερα: η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού ο οποίος θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των ασφαλισμένων, των εργαζομένων και των επενδυτών.


Σήμερα η Ευρωπαϊκή Πίστη, κρατώντας αναλλοίωτες τις αρχές και τη φιλοσοφία πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε, την εντιμότητα, τη συνέπεια, τη φιλεργατικότητα και τη χρηστή διαχείριση, αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους ασφαλιστικούς φορείς στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Η Εταιρία, με αφορμή τον εορτασμό των 40 ετών παρουσίας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά και νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι την εμπιστεύτηκαν από το 1977 έως και σήμερα, δημιούργησε μία νέα διαφημιστική καμπάνια, με κεντρικό μήνυμα «Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους ασφαλισμένους, τους εργαζομένους και τους μετόχους της, οι οποίοι με την εμπιστοσύνη τους έχουν αναδείξει την Ευρωπαϊκή Πίστη ως μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες.

Η συγκεκριμένη καμπάνια αποτελεί την πρώτη από μια σειρά διαφημίσεων που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του έτους, οι οποίες σε συνδυασμό με άλλες ενέργειες, έχουν ως στόχο να αναδείξουν μία επιτυχημένη διαδρομή 40 ετών.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, με εφόδιο την εμπειρία των 40 ετών, παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις και προσαρμόζεται στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον με στόχο τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας και την επίτευξη του οράματός της.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου