3 Απρ 2017

Εθνική Ασφαλιστική: Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens»

Η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει το ρόλο του Μεγάλου Χορηγού στο Ευ αγωνίζεσθαι. O αθλητισμός τίθεται στην υπηρεσία των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, με το «Νο Finish Line Αthens» να δίνει το σήμα της εκκίνησης.

Σε έναν αγώνα που θα διαρκέσει από τις 26/4/2017 έως τις 30/4/2017, η μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρία της χώρας, με κέντρο το άνθρωπο, θα είναι εκεί για να στηρίξει τους δρομείς και τον σκοπό τους.

Οι δρομείς μπορούν να τρέξουν όσο θέλουν, όποια στιγμή μέσα στη διάρκεια της διοργάνωσης το επιθυμούν και όσες φορές το επιθυμούν. Σκοπός είναι, οι συμμετέχοντες να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα. Κάθε χιλιόμετρο θα αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο ποσό και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στο «Μαζί για το παιδί». Τα χρήματα θα διατεθούν τελικώς σε άπορες οικογένειες με ανήλικα παιδιά. Το Μαζί για το Παιδί είναι μία Ένωση 10 Ιδρυμάτων που ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια και βοηθά παιδιά που έχουν ανάγκη. 


Στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την αναγγελία της διοργάνωσης έδωσαν το «παρών» ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, Νικόλας Κακλαμανάκης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, η αντιπρόεδρος «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο εκπρόσωπος της Sportingbet, Γιάννης Καποδίστριας, ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής Γιώργος Ζαφείρης, ο εκπρόσωπος του ΚΠΝΣ, Πάνος Βαζαίος και ο διοργανωτής και εμπνευστής του ΝFL στην Ελλάδα, Γιάννης Νικολάου, ενώ παραβρέθηκε και ο 5ος Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας στο Ρίο, Βύρων Κοκκαλάνης.

Στη διάρκεια του πενθημέρου θα πραγματοποιηθεί αγώνας 90 συνεχόμενων ωρών, στον οποίο μπορεί οποιοσδήποτε να λάβει μέρος με κόστος συμμετοχής 5 ευρώ (τα παιδιά κάτω των 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν) και να τρέξει ή να περπατήσει όσες φορές θέλει, όποιες ώρες στη διάρκεια της ημέρας θέλει. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και ένας αγώνας 24 ωρών, το Σάββατο 29 Απριλίου, το κόστος συμμετοχής του οποίου είναι 10 ευρώ. 

Οι εγγραφές στο No Finish Line Athens ξεκίνησαν ήδη ηλεκτρονικά και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει ατομική συμμετοχή στο http://hermes-events.org/view/event=27 , ενώ για ομαδικές εγγραφές και για δημιουργία ομάδας, θα πρέπει να αποσταλεί γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@nflathens.com.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου