6 Απρ 2017

Αποζημίωση σαν να κέρδισαν... το "έπαθλο" για τους 2 τραυματίες του Survivor!

Αίσθηση προκαλεί τις τελευταίες ώρες το ποσό μαμούθ που ακούγεται ότι θα λάβουν ως αποζημίωση για το τροχαίο της περασμένης εβδομάδας στον Άγιο Δομίνικο, οι δύο τραυματισμένοι παίκτες από την ομάδα των Μαχητών.

Πριν λίγες ημέρες άλλωστε, είχαμε αναφερθεί τόσο στο τροχαίο και τον τραυματισμό των παικτών όσο και στα ελλιπή μέτρα ασφαλείας κατά τη μεταφορά τους στην καρότσα ενός φορτηγού και την τεράστια ευθύνη της παραγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή του παιχνιδιού Survivor Greece αναγνωρίζοντας τις παραλείψεις και το λάθος τους να μεταφέρουν τους παίκτες χωρίς να τηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι δύο σοβαρότερα τραυματισμένοι παίκτες δεν θα στραφούν νομικά εναντίον τους, έχει προτείνει αποζημίωση στην Ειρήνη Κολιδά και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ποσού που προσεγγίζει το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού, δηλαδή τα 100.000 ευρώ!

Advertisement

Οι δύο παίκτες φαίνεται πως έχουν κάνει αποδεκτή την πρόταση να λάβουν το συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης, δηλώνοντας όμως παράλληλα ότι ουδεμία άλλη απαίτηση έχουν από την παραγωγή για το ατύχημα που τους συνέβη.

Το σκεπτικό για να δοθεί το αρκετά υψηλό ποσό αποζημίωσης, πέρα από το γεγονός ότι η παραγωγή είχε ασφαλίσει τους παίκτες, είναι ότι τραυματίστηκαν κατά τη μεταφορά τους με ένα όχημα που δεν τηρούσε τους κανόνες ασφαλείας, ενώ επιπλέον ο τραυματισμός τους εμποδίζει τους δύο παίκτες από το να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο στο παιχνίδι. Επίσης, υπάρχει και ο φόβος της διεκδίκησης πολύ υψηλότερου ποσού αποζημίωσης εάν οι παίκτες στραφούν νομικά εναντίον τους.

Σχετική αναφορά έγινε σε χθεσινή εκπομπή στην τηλεόραση:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου