11 Μαρ 2016

Ευρώπη Ασφαλιστική: Καλυψη των περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, εμπιστεύθηκε για άλλη μια φορά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την ασφάλιση των περιουσιακών της στοιχείων και των εγκαταστάσεών της.
Ειδικότερα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ασφάλισε τα κεντρικά γραφεία της στο Χαλάνδρι και το κτίριο που λειτουργεί στο Κολωνάκι, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ολυμπιακό κολυμβητήριο, τις εγκαταστάσεις της στην Αρχαία Ολυμπία και το Μουσείο των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων που βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία.
Η Ε.Ο.Ε. ασφαλίσθηκε για κινδύνους έναντι Πυρκαγιάς, Σεισμού, Τρομοκρατικών ενεργειών, Στάσεων- Οχλαγωγιών-ταραχών, Κακόβουλων ενεργειών κλπ.
Σημειώνεται ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εμπιστεύεται την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για τη σύναψη ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Τον Μάρτιο του 2014 είχε αναλάβει πάλι την ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων  της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τον Σεπτέμβριο του 2013 ασφάλισε την  ομάδα που συνόδευσε την Ολυμπιακή Φλόγα κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και παρείχε ασφαλιστική κάλυψη στα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας τόσο κατά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Sochi 2014» όσο και στους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «ΒΑΚU 2015»
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος σχολιάζοντας την ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής δήλωσε  ότι  «Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση που πλήττει την αγορά και την ιδιωτική ασφάλιση, συνεχίζει τη θετική  της πορεία διευρύνοντας  το χαρτοφυλάκιό  της στους τομείς που πάνω από 45 χρόνια ειδικεύεται, δηλαδή στην ασφάλιση μεγάλων Οργανισμών του στενού και  ευρύτερου Δημόσιου Τομέα καθώς και  μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών κινδύνων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου