21 Μαρ 2016

Έρχεται η ασφάλιση αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο από την Interamerican

Μια νέα επιλογή ασφάλισης του αυτοκινήτου με βάση τα χιλιόμετρα που διανύει μέσα στο έτος, εισάγει στην ελληνική αγορά η Interamerican με το νέο ασφαλιστικό προϊόν "Buy the Mile". 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο ο ιδιοκτήτης του οχήματος στην ουσία προαγοράζει τα χιλιόμετρα ασφάλισης μέσα στο έτος, με το βασικό πακέτο να ξεκινάει από τα 5.000 χλμ. 

Το Buy the mile είναι ένας νέος τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου και θα προσφέρεται αποκλειστικά από την Anytime. Με το Βuy the mile κάθε ιδιοκτήτης θα μπορεί να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του για ένα συγκεκριμένο αριθμό χιλιομέτρων, για τη διάρκεια ενός έτους. Όταν διανύσει τα προεπιλεγμένα χιλιόμετρα (ή λήγει η διάρκεια του συμβολαίου), τότε θα λαμβάνει SMS στο κινητό και email πως πλησιάζει στο όριο των χιλιομέτρων, ενώ μέσω ειδικής εφαρμογής θα μπορεί να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή από το Smartphone του. Όταν φτάσει στο όριο, τότε απλά ανανεώνει την ασφάλειά του για το νέο όριο χιλιομέτρων που θα επιλέξει.

Το μόνο που χρειάζεται ως προϋπόθεση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι να τοποθετηθεί στο ασφαλιζόμενο αυτοκίνητο μια μικρή και έξυπνη Τηλεματική Συσκευή (OBD) που θα  παρέχει η εταιρία.


Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε όσους κάνουν σχετικά λίγα χιλιόμετρα το χρόνο με το αυτοκίνητο, καθώς και σε όσους έχουν ανασφάλιστο όχημα και θέλουν μια οικονομική ασφάλεια που θα τους καλύψει όλο το έτος.

Το Buy the Mile θα αρχίσει να διατίθεται σύντομα, μέσα από τη σελίδα της Anytime.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου