28 Μαρ 2016

Allianz: Νέα προϊόντα Υγείας προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καταναλωτών

Δύο νέα ασφαλιστικά προγράμματα δημιουργεί η Allianz Ελλάδος, ανταποκρινόμενη στις σημερινές ασφαλιστικές ανάγκες των καταναλωτών που αναδεικνύουν την ασφάλιση υγείας ως ανάγκη υψηλής προτεραιότητας.

My First HealthCare

Το νέο πρόγραμμα My First HealthCare, είναι μία ειδικά σχεδιασμένη λύση, για εκείνους που επιθυμούν να ασφαλίσουν την υγεία τους έγκαιρα από τα νεανικά τους χρόνια και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το πρόγραμμα παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης και η ηλικία έναρξης ασφάλισης σε αυτό είναι έως 40 ετών. Η κάλυψη των εξόδων νοσηλείας που προσφέρει ανέρχεται μέχρι ένα ανώτατο όριο που ανταποκρίνεται στα κόστη νοσηλείας αυτών των ηλικιακών ομάδων και δίνει πρόσβαση σε ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας μέσα από ένα ελκυστικό ασφάλιστρο. Πρόσθετα πλεονεκτήματα είναι η ευελιξία στην επιλογή της θέσης νοσηλείας και η μηδενική συμμετοχή σε περίπτωση χρήσης και ασφαλιστικού φορέα. Παράλληλα, μέσω του My First HealthCare εξασφαλίζονται σημαντικές εκπτώσεις, στα μέλη της οικογένειας του ασφαλισμένου που επιθυμούν να ασφαλιστούν στο ίδιο πρόγραμμα.

Ιατρική Βοήθεια Med24


Μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος υγείας, Ιατρική Βοήθεια Med24, οι ασφαλισμένοι έχουν πρόσβαση στο συμβεβλημένο με την Allianz δίκτυο διαγνωστικών κέντρων, ιατρών, ιατρείων και νοσοκομείων, όπου μπορούν να λάβουν σημαντικές υπηρεσίες υγείας σε προνομιακό κόστος, όπως: Ιατρικές και διαγνωστικές παροχές, ειδικές τιμές σε ειδικευμένα κέντρα, ιατρούς και θεραπευτές, ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές ενηλίκων και παίδων, καθώς και ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, διακομιδή με ασθενοφόρο και υπηρεσία εξυπηρέτησης και βοήθειας.

Τα δύο νέα προϊόντα υγείας λειτουργούν συμπληρωματικά στα προγράμματα My Health, που διαθέτει η εταιρεία, τα οποία αποτελούν μία αξιόπιστη και μακροχρόνια λύση για όλους τους βαθμούς της νοσοκομειακής περίθαλψης.

Τα προϊόντα υγείας της Allianz, πλαισιώνονται από τον Οδηγό Ασφάλισης στον οποίο ο ασφαλισμένος θα βρει όλους τους όρους του συμβολαίου του διατυπωμένους με εύκολο και κατανοητό τρόπο καθώς και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την ασφάλιση της υγείας του.

Στόχος της εταιρείας είναι όχι μόνο να καλύψει αποτελεσματικά κάθε επιθυμία για πρόληψη και αντιμετώπιση, αλλά και να εξυπηρετήσει όσους επιθυμούν να ασφαλιστούν με αξιοπιστία και έως σήμερα δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα κόστη της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου