15 Μαρ 2016

AIG: «Μάθε κι εσύ» - Η τηλεοπτική καμπάνια για την Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Με κεντρικό μήνυμα «Μάθε κι εσύ», η τηλεοπτική διαφήμιση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, βρίσκεται εκ νέου στον αέρα από τις 28 Φεβρουάριου, αποτελώντας την ολοκλήρωση της καμπάνιας που εστιάζει στα οικονομικά οφέλη που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι της AIG.
Η AIG μέσω της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας αναδεικνύει την ιδέα του εξατομικευμένου ασφαλίστρου για κάθε πελάτη, προσκαλώντας τον κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με την εταιρία ή τον άμεσο συνεργάτη, ώστε να λάβει την απαιτούμενη ενημέρωση. Επιπλέον, στη συγκεκριμένη διαφήμιση αναφέρονται οι εξής παροχές:
  • Νέες μειωμένες τιμές
  • Νέα Έκπτωση για το Ετήσιο Συμβόλαιο (15%)
  • Πληρωμή Συμβολαίου, με Άτοκες Μηνιαίες Δόσεις με τη χρήση Πιστωτικής Κάρτας
  • Έκπτωση για τον Προσεκτικό Οδηγό (20%)
Η AIG εξετάζει πάντα όλες τις πιθανές βελτιώσεις που μπορεί να πραγματοποιήσει στα προγράμματά της, με στόχο να επιτύχει τη σωστή ισορροπία μεταξύ τιμών και καλύψεων, παρέχοντας ταυτόχρονα άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις εργασίες των συνεργατών της και προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις στο καταναλωτικό κοινό. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, επιδιώκει μέσω της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας να προβάλλει το μήνυμα ότι η AIG επικεντρώνεται στον άνθρωπο και τον οδηγό και όχι στο αυτοκίνητο, δίνοντας την ευκαιρία στον καταναλωτή να ενημερωθεί για τα νέα προνόμια στην ασφάλιση αυτοκινήτου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου