4 Μαρ 2016

Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: Δωρεάν επισκέψεις με αφορμή την πανελλήνια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού

Δωρεάν επισκέψεις στο εξειδικευμένο Τμήμα Ψυχολογικής Συμβουλευτικής για το Παιδί και την Οικογένεια προσφέρει το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.

Η προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και αφορά στους 10 πρώτους που θα καλέσουν στο 210 6862397, τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, από τις 11:00 έως τις 14:00 και θα προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Με βάση τα αποτελέσματα της αρχικής εκτίμησης και εφόσον οι συμμετέχοντες το επιθυμούν, προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ομάδα γονέων, όπου δίνεται έμφαση στους τρόπους με τους οποίους οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν το παιδί τους απέναντι σε θέματα Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού.

Χάρη στην πολυδύναµη ομάδα ειδικών, που αποτελείται από άριστα καταρτισμένους και µε μεγάλη εμπειρία, παιδοψυχίατρους, παιδοψυχολόγους και οικογενειακούς συμβούλους, το εξειδικευμένο Τμήμα Ψυχολογικής Συμβουλευτικής για το Παιδί και την Οικογένεια προσφέρει ολοκληρωμένη διάγνωση, εκτίμηση και ψυχολογική υποστήριξη µέσω ατομικής ή ομαδικής υποστηρικτικής θεραπείας. Το Τμήμα μπορεί να αντιμετωπίσει όλο το εύρος συναισθηματικών και αναπτυξιακών διαταραχών, τόσο στο συμβουλευτικό σταθμό όσο και στην παιδιατρική κλινική. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται και υποστηρίζονται άμεσα, ενώ στόχος της ομάδας ειδικών του Τμήματος είναι η βραχυπρόθεσμη ανακούφιση αλλά και η πρόληψη σοβαρών διαταραχών.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών που προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να κλείνουν εύκολα και γρήγορα το ραντεβού τους με ιατρούς όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικότητων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου