9 Φεβ 2016

Brokers Union: Αυξημένη παραγωγή το 2015

Με αυξητικούς ρυθμούς κινήθηκαν μεγέθη της Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. το 2015, με την παραγωγή της να προσεγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ και το δίκτυο των συνεργατών της να διευρύνεται σημαντικά.

Με βάση τα στοιχεία, οι προσδοκίες της διοίκησης της εταιρίας για το 2016 είναι υψηλές, καθώς μέσω συνεργασιών που έχει ήδη συνάψει και άλλων που βρίσκονται σε εξέλιξη με σημαντικό αριθμό μεσιτικών γραφείων, αναμένει η παραγωγή της να αυξηθεί πολύ περισσότερο σε όλο το εύρος των ασφαλίσεων.

Οι στόχοι ανάπτυξης παραμένουν υψηλοί και δρομολογούνται ενέργειες που θα στηρίξουν περαιτέρω της εταιρία. Η επέκτασή της διαρθρώνεται πανελλαδικά και ήδη από τις αρχές του έτους ενισχύθηκε με εξειδικευμένο προσωπικό το υποκατάστημα της Brokers Union στη Θεσσαλονίκη, το οποίο εξυπηρετεί τη Βόρειο Ελλάδα. Επίσης, στην Αττική, η εταιρία δημιούργησε γραφείο στην περιοχή της Καλλιθέας, για την εξυπηρέτηση των συνεργατών της στον Πειραιά και στο Κέντρο της Αθήνας, ενώ σύντομα εγκαινιάζεται υποκατάστημα και στην Κρήτη. 

"Η ανάπτυξη της Brokers Union είναι αλματώδης", επισημαίνει ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Νικόλαος Βελλιάδης, και τονίζει ότι «στον κλάδο διαμεσολαβούντων θα υπάρξει μεγάλη συσπείρωση, κυρίως όταν εφαρμοστεί στις αρχές του 2018 η νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, Insurance Distribution Directive (IDD), η οποία επιτάσσει υψηλή οργάνωση και ισχυρές δομές λειτουργίας στις συγκεκριμένες εταιρίες. Η Brokers Union είναι από σήμερα έτοιμη, με επαρκή κεφάλαια και εσωτερικούς κανονισμούς και ευελπιστεί να είναι από τις πρώτες μεσιτικές που θα είναι πλήρως προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου