17 Φεβ 2016

Allianz Ελλάδος και Alsouma Allianz συμπλέουν για 10η συνεχή χρονιά!

Για 10η συνεχή χρονιά, το ιστιοπλοϊκό σκάφος Alsouma Allianz και το πλήρωμά του ξεκινούν τη νέα αγωνιστική χρονιά έχοντας στο πλευρό τους την Allianz Ελλάδος.
Η Allianz Ελλάδος, συνδέει για ακόμη μία χρονιά το όνομά της με το άθλημα της ιστιοπλοΐας, που καλλιεργεί την ομαδικότητα, την πολύπλευρη γνώση, την αγωνιστικότητα και την πειθαρχεία σε επαφή με το μοναδικό ελληνικό φυσικό περιβάλλον.
Η εταιρεία, στηρίζει με τη χορηγία της, την αγωνιστική ομάδα του Alsouma Allianz, που με κυβερνήτη τον κ. Θεόδωρο Γεωργιάδη συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της επιτυγχάνοντας διακρίσεις σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις ιστιοπλοϊκών αγώνων.
Το 2015, η ομάδα του ιστιοπλοϊκού σκάφους, είχε δυναμική παρουσία με συμμετοχή σε 22 αγώνες και κατέλαβε την 16η θέση στο ranking list της κατηγορίας ORCi, ανάμεσα σε 66 ομάδες.
Με την ευκαιρία της νέας αγωνιστικής χρονιάς που ξεκινά, τα μέλη του πληρώματος και στελέχη της Allianz Ελλάδος, ανανέωσαν την πολύχρονη συνεργασία τους στο κτίριο του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς αναμένεται πλούσιο και η κορυφαία ομάδα του Alsouma Allianz, θα δώσει το παρόν στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες του 2016 με στόχο υψηλές διακρίσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου