19 Ιαν 2016

Έρχονται νέες μειώσεις στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου!


Νέους μειωμένους τιμοκαταλόγους στην ασφάλιση αυτοκινήτου φαίνεται να είναι έτοιμες να εφαρμόσουν από τον επόμενο μήνα  τουλάχιστον δύο μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το insurance-eea.gr, σε πρώτη φάση, τουλάχιστον δύο μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες είναι έτοιμες να προχωρήσουν από τον επόμενο μήνα σε νέο κύκλο μειώσεων ασφαλίστρων αυτοκινήτου, αποσκοπώντας στο να κερδίσουν μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ωστόσο, σε ετοιμότητα να ακολουθήσουν σε μειώσεις φαίνεται να είναι και άλλες ασφαλιστικές, καθώς όσες δεν θέλουν να χάσουν πελατολόγιο θα πρέπει να προβούν και εκείνες με τη σειρά τους σε νέες χαμηλότερες τιμολογήσεις στα αυτοκίνητα.
 
Ο νέος κύκλος μειώσεων στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου, θα έχει ως αποτέλεσμα έναν αγώνα στρατηγικής και οικονομικής αντοχής μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών, καθώς θα επικρατήσουν στο τέλος όσες αντέξουν στο να έχουν μειωμένο τιμολόγιο και να επιβαρύνουν τις οικονομικές τους καταστάσεις από έναν κλάδο αρκετά ζημιογόνο.

Το ποιες ασφαλιστικές τελικά θα δεχθούν να συμμετάσχουν σε αυτό τον πόλεμο τιμολογήσεων, το πως θα διαμορφωθούν τα μερίδια της κάθε ασφαλιστικής στην ελληνική αγορά καθώς και τι εξελίξεις θα υπάρξουν στον ασφαλιστικό κλάδο, θα φανεί τους επόμενους μήνες.

Από την εξέλιξη αυτή κερδισμένοι αναμένεται να βγουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, καθώς από ότι όλα δείχνουν, από τον επόμενο μήνα αναμένεται να πληρώσουν νέα μειωμένα ασφάλιστρα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου