1 Δεκ 2015

Prime Insurance: Πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου η 2η Ημερίδα Στελεχών της εταιρίας

Με μεγάλη επιτυχία, το Σαββάτο 28 Νοεμβρίου, διοργανώθηκε και φέτος στην Αίγλη Ζαππείου, η 2η Hμερίδα Στελεχών της Prime Insurance.

Η εκδήλωση αφορά αποκλειστικά το Διοικητικό Δυναμικό της Εταιρίας και σκοπός της είναι η ανταλλαγή απόψεων, η κατάθεση νέων προτάσεων και ιδεών και γενικότερα η βελτίωση της Εταιρικής επικοινωνίας και η παροχή ακόμα καλλίτερων υπηρεσιών, προς τους Συνεργάτες και τους Ασφαλισμένους μας . 

Ήδη η περυσινή πρώτη Ημερίδα είχε δώσει το στίγμα της και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της, γεγονός που έκανε τους Ανθρώπους της Εταιρίας να δουλέψουν με περισσότερη όρεξη και μεράκι, παρουσιάζοντας όλοι μαζί την δουλειά τους, τους στόχους και πολλές-πολλές νέες ιδέες, καινοτόμες και δυναμικές που σκοπό έχουν να πάνε την Εταιρία ένα βήμα μπροστά. 

Την Ημερίδα άνοιξε ο κ. Σ. Αίσωπος Εμπορικός Δ/ντής και την προλόγισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΜΚΟ κ. Δ. Φουρλεμάδης, συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prime κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης και ο Εμπορικός Δ/ντής της Prime Insurance Κύπρου κ. Παναγιώτης Παναγιώτου. Και οι δύο χαιρέτησαν την εκδήλωση και μίλησαν σε όλο το προσωπικό με θερμά λόγια. 

Μια πρόσθετη επιδίωξη της φετινής ημερίδας, ήταν να καταδειχθεί η σημασία της Ομαδικότητας στην επίτευξη των εταιρικών στόχων, γεγονός που επιτεύχθηκε χάρη σε ένα ξεχωριστό δημιουργικό παιγνίδι, που ενθουσίασε όλο το προσωπικό, με συνέπεια το παιγνίδι αυτό και κυρίως τα συμπεράσματα που έπρεπε να βγουν, να έχει μεγάλη επιτυχία.  

Η Ημερίδα έκλεισε με σημαντικό μήνυμα του Προέδρου του Ομίλου μας κ. Δημήτρη Κοντομηνά, που έδωσε το «παρόν» μέσω βίντεο, καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν τη φυσική του παρουσία στην Ημερίδα, στο οποίο για μια ακόμα φορά, τόνισε ότι οι εταιρίες και οι επιτυχημένες πορείες τους στηρίζονται κατά βάση, στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου