2 Δεκ 2015

AXA Ασφαλιστική: Ετήσια εκδήλωση για την πολιτική ανάληψης εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων

Η ΑΧΑ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση «Όραμα, Στρατηγική  & Πολιτική Ανάληψης Εμπορικών Κινδύνων 2016» στις 18 Νοεμβρίου 2015 στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, στην οποία συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι μεσίτες της ασφαλιστικής αγοράς, με ειδίκευση στους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, κύριος Ερρίκος Μοάτσος, ο οποίος παρουσίασε τις εξελίξεις στο διεθνές ασφαλιστικό περιβάλλον και τις νέες τάσεις ασφάλισης στην αγορά, και αναφέρθηκε στη θέση της ΑΧΑ παγκοσμίως, αλλά και στην ελληνική αγορά.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Δικτυών Διανομής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, κύριος Νίκος Σακελλαρίου, ανέπτυξε τη στρατηγική της ΑΧΑ Ελλάδος σχετικά με τη συνεργασία της με τους ανεξάρτητους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ανέλυσε την προστιθέμενη αξία της διαμεσολάβησης στους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους. Ο Διευθυντής Πρακτόρων και Μεσιτών, κύριος Δημήτρης Μελεξόπουλος, ανέπτυξε το πλάνο και τις δράσεις της ΑΧΑ για το 2015, καθώς και τον τρόπο που όχι μόνο υλοποιήθηκαν οι δεσμεύσεις της Εταιρείας προς τους συνεργάτες της, αλλά και ξεπεράστηκαν οι αρχικές προσδοκίες.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τις εισηγήσεις του Διευθυντή Λειτουργιών και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΧΑ, κυρίου Λυκούργου Πέτροβα και του Διευθυντή Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων κατά Ζημιών, κυρίου Ανδρέα Νικολάου, οι οποίοι παρουσίασαν τη στρατηγική της Εταιρείας για την ανάληψη εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων για το 2016 και τους τομείς δραστηριότητας στους οποίους ετοιμάζεται να εισέλθει την επόμενη χρονιά.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα cocktail party στο νέο και μοντέρνο χώρο εστίασης της Εταιρείας, όπου συνεργάτες και στελέχη της ΑΧΑ είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου