14 Δεκ 2015

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Ταξίδι Επιβράβευσης Συνεργατών στην Ιταλία

Με ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Ρώμη, την «Αιώνια Πόλη», το Βατικανό και τη μαγευτική Φλωρεντία, η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβράβευσε τους καλύτερους Συνεργάτες της, που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του σχετικού 4μηνου διαγωνισμού Πωλήσεων.

Δίνοντας έμφαση στην πρόσκτηση νέων εργασιών και στη διατηρησιμότητα του  χαρτοφυλακίου, η ΑΤΕ Ασφαλιστική χάρισε στους επιτυχόντες Συνεργάτες της, ένα μοναδικό ταξίδι 4 ημερών, που μεταξύ άλλων περιλάμβανε:

  • Επίσκεψη στα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα της Ρώμης, όπως το Κολοσσαίο, τη Ρωμαϊκή Αγορά, το Καπιτώλιο, το Πάνθεον και τις κατακόμβες του Αγίου Καλλίστου.
  • Ξενάγηση στο μουσείο του Βατικανού, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία παγκοσμίως, καθώς και στον Άγιο Πέτρο τη μεγαλύτερη χριστιανική εκκλησία στον κόσμο.
  • Μία ολόκληρη μέρα αναγεννησιακής περιήγησης στην πόλη των Μεδίκων, την Φλωρεντία.
  • Απολαυστική γευστική εμπειρία, σε παραδοσιακά εστιατόρια, γνήσιους εκπροσώπους της Ιταλικής κουζίνας.
Το ταξίδι τίμησε με την παρουσία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με όλους τους επιτυχόντες Συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων της Εταιρείας. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν οι επικεφαλής των Πωλήσεων κ.κ. Αν. Παπαδόπουλος και Γ. Παπουτσάς ενώ στο ταξίδι συμμετείχε και ο Σύμβουλος Διοίκησης και Marketing κος Α. Ζόρλας. Αξίζει να τονιστεί ότι, το ταξίδι στη Ρώμη αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία εμπέδωσης του πνεύματος αμοιβαιότητας ανάμεσα στα στελέχη της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και στους Συνεργάτες της που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Η ολοκλήρωση του ταξιδιού που βρήκε όλους τους συμμετέχοντες πλήρεις θετικών εντυπώσεων και εμπειριών, έδωσε τη θέση της στην υπόσχεση όλων των Συνεργατών για τη συμμετοχή τους και στο επόμενο ταξίδι που θα διοργανώσει η ΑΤΕ Ασφαλιστική την άνοιξη του 2016 με προορισμό τη Βαρσοβία, επιβραβεύοντας τους επιτυχημένους των Δικτύων σ’ ένα διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου