12 Νοε 2015

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέοι ευέλικτοι τρόποι και σύγχρονες υπηρεσίες πληρωμής ασφαλίστρων

Ευκολία, ευελιξία και επιλογές προσφέρει η Υδρόγειος στους ασφαλισμένους της για την πληρωμή των ασφαλίστρων τους.  Μεταξύ άλλων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα επιλογής άτοκων δόσεων ενώ δημιούργησε δύο νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την άμεση και εύκολη εξόφληση των ασφαλίστρων, σε οποιοδήποτε χρόνο και από οποιοδήποτε σημείο.

Η νέα υπηρεσία YdrogiosPayOnline είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας www.ydrogios.gr  ή απευθείας  από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://ydrogiospay.gr. Μέσω αυτής, οι ασφαλισμένοι της εταιρείας μπορούν να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους, για οποιοδήποτε συμβόλαιο ασφάλισης, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους τηλέφωνο. Η πληρωμή γίνεται με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική (MasterCard, VISA, AMEX, Maestro, Diners Club) καθώς και προπληρωμένη κάρτα, είτε με άμεση εξόφληση όλου του ποσού είτε με άτοκες δόσεις. Η υπηρεσία, η οποία παρέχεται σε συνεργασία με την AlphaBank, δίνει τη δυνατότητα άμεσης, ηλεκτρονικής παραλαβής του ασφαλιστηρίου για όλα τα ασφαλιστήρια οχημάτων.




Παράλληλα, επεκτείνεται η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία πληρωμής ασφαλίστρων μέσω ασύρματων φορητών συσκευών (mPOS), την οποία η Υδρόγειος εγκαινίασε πρόσφατα, σε συνεργασία με τη Visa και τη First Data. Η υπηρεσία παρέχεται μέσω του δικτύου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της εταιρείας.  Μέσω των «έξυπνων» συσκευών ανάγνωσης καρτών και μίας εφαρμογής η οποία εγκαθίσταται στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet του συνεργάτη, μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικές συναλλαγές, σε οποιοδήποτε περιβάλλον διαθέτει σύνδεση με διαδίκτυο (WI-FI ή 3G). Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει τα ασφάλιστρά του και να παραλάβει το ασφαλιστήριό του, μέσω του ασφαλιστικού του συμβούλου, άμεσα, χωρίς περιορισμούς τόπου και χρόνου, ενώ υπάρχει και εδώ η δυνατότητα επιλογής άτοκων δόσεων.
Οι δύο νέες υπηρεσίες έρχονται να προστεθούν στη σειρά των σύγχρονων και ευέλικτων τρόπων πληρωμής ασφαλίστρων της Υδρογείου, που περιλαμβάνουν επίσης το web και phone banking, κ.α.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλους τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής που παρέχει η Υδρόγειος στο www.ydrogios.gr.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου