5 Νοε 2015

MetLife: Σε αποκλειστικότητα η Avant Premiere της ταινίας "Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν Πίνατς"

Ο αγαπημένος φίλος των μικρών παιδιών και η απολαυστική… παρέα του δίνουν μια ξεχωριστή νότα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο λόγος για τον λατρεμένο Σνούπι, η ταινία του οποίου, «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν Πίνατς: Η Ταινία» κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους, με χορηγό τη MetLife.

Η ΜetLife μάλιστα διοργάνωσε σε συνεργασία με την FOX και την ODEON σε παγκόσμια αποκλειστικότητα για την Ελλάδα την Avant Premiere της ταινίας το Σάββατο 31/10/2015. Την πρεμιέρα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων αρκετοί επώνυμοι με τα παιδιά τους, προσκεκλημένοι της MetLife η οποία σε παγκόσμια βάση έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα συνεργασίας με τον Σνούπυ και τους άλλους χαρακτήρες Peanuts από το 1985.

Oι Τσάρλι Μπράουν, Σνούπι, Λούσι, Λάινους και η υπόλοιπη αγαπημένη συμμορία κάνουν το ντεμπούτο τους στη μεγάλη οθόνη – σαν να μην έχουν ξανά εμφανιστεί ποτέ – για χάρη της τρισδιάστατης τέχνης. Ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου – και άριστος πιλότος – ξεκινά μία απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει τους αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλό του, τον Κόκκινο Βαρόνο,  ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά την δική του επική αναζήτηση.

Από τη φαντασία του Τσαρλς Μ. Σουλτζ και τους δημιουργούς της σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων», ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν έρχονται να μας αποδείξουν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου