27 Νοε 2015

International Life: Επέκταση συνεργασίας με την Κλινική «Άγιος Λουκάς» της Θεσσαλονίκης

Ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο η συνεργασία της International Life με την Κλινική του Αγίου Λουκά Θεσσαλονίκης με την προσθήκη παροχών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, εξασφαλίζοντας έτσι ιδιαίτερες παροχές και προνομιακές τιμές για τους ασφαλισμένους της Εταιρίας με νοσοκομειακό πρόγραμμα.

Ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι γενική Κλινική και καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων της ιατρικής.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτής της συνεργασίας, οι ασφαλισμένοι της International Life, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, μπορούν να απολαμβάνουν τις εξής παροχές:

• Δωρεάν χρήση ασθενοφόρου σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στην Κλινική από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
• Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις 24/7 στις ειδικότητες Παιδιάτρου, Παθολόγου, Γυναικολόγου και Καρδιολόγου   σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή.
• Ειδική χαμηλή τιμή για αξονική τομογραφία και  για μαγνητική τομογραφία. 
• Έκπτωση 50% σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις (εξαιρούνται επεμβατικές πράξεις, φάρμακα, ειδικά υλικά και   ιατρικές αμοιβές).

Την ενίσχυση συνεργασίας χαιρέτισε ο Director Health Life & Pension, κ. Βελισσάριος Παππάς, επισημαίνοντας πως: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με την κλινική του Αγίου Λουκά Θεσσαλονίκης, η οποία οδηγεί στην περαιτέρω ενδυνάμωση του δικτύου των συνεργασιών μας στη Β. Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει η International Life στους ασφαλισμένους της».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου