20 Νοε 2015

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική συνεχίζει να στηρίζει ‹‹Το Εργαστήρι››

H ΑΧΑ Ασφαλιστική με την εθελοντική της ομάδα “AXA Hearts In Action” δείχνει έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία και το πραγματικό της ενδιαφέρον για τα προβλήματα της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται. Οι εθελοντές της προσφέρουν αφιλοκερδώς τη βοήθεια και το χρόνο τους σε δραστηριότητες επιλεγμένων μη κερδοσκοπικών οργανισμών με τα οποία συνεργάζεται επί σειρά ετών.

Ένας από αυτούς τους οργανισμούς είναι το Εργαστήρι, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία, όπου το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, 28 μέλη της Οικονομικής Διεύθυνσης και του Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ Ασφαλιστικής βοήθησαν στην κηπουρική στους κήπους των κατοικιών “Υποστηριζόμενης Διαβίωσης” για τα παιδιά με νοητική υστέρηση, οι οποίες τους εξασφαλίζουν μία αξιοπρεπή διαβίωση, όταν αναπόφευκτα θα έχουν στερηθεί τη φροντίδα των γονιών τους.

Η μέρα ξεκίνησε με επίσκεψη στις 4 κατοικίες, όπου τα άτομα υποδέχτηκαν τους εθελοντές με πολλή μεγάλη χαρά και πρόσφεραν ξενάγηση στους χώρους τους και ζεστή φιλοξενία. Στην συνέχεια, με τις οδηγίες γεωπόνου οι εθελοντές φύτεψαν φυτά και λουλούδια για να ομορφύνει ο περιβάλλων χώρος.

Σε αίθουσα του κεντρικού κτηρίου οι εθελοντές έκαναν έκπληξη στους ανθρώπους του Εργαστηρίου, καθώς είχαν προσκαλέσει τον μουσικό Γιώργο Δεδούση και όλοι μαζί τραγούδησαν όμορφες μελωδίες και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τα ταλέντα τους στο τραγούδι, τον χορό και την ποίηση.

Ήταν ένα όμορφο και διαφορετικό Σάββατο για όλους όσους συμμετείχαν από το Εργαστήρι και την ΑΧΑ Ασφαλιστική που δημιούργησε μόνο θετικά αισθήματα, χαράς, δημιουργίας και προσφοράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου