13 Νοε 2015

ERGO: Ενθουσιώδες μήνυμα ενθάρρυνσης στους δρομείς του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

ERGOΕπίσημος Χορηγός του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός της Marathon Expo, υποστήριξε τον αγώνα, όχι μόνο προσφέροντας τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες στους δρομείς, προστατεύοντάς τους από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και ενθαρρύνοντάς τους για “ένα βήμα ακόμα”. Στο πλαίσιο της δράσης “Ανθρώπων ERGO” έδωσε δυναμικό παρών, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευσή της να κατανοεί τις βαθύτερες ανάγκες των ανθρώπων και να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο υποστήριξης στη δική τους προσπάθεια, στον δικό τους Μαραθώνιο.

Οι εργαζόμενοι, ως ενθουσιώδεις φορείς των εταιρικών αξιών, ανέλαβαν ρόλο ενεργού πρεσβευτή της εμψύχωσης και πήραν θέση στο πλευρό των 43.000 δρομέων που αγωνίζονται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Γεμάτοι από ενθουσιασμό από τις ειδικές εξέδρες εμψύχωσης, αλλά και εξοπλισμένοι κατάλληλα  κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας, εμψυχώνοντας τους δρομείς από τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα σημεία εταιρικής παρουσίας κατά μήκος της αγωνιστικής διαδρομής.

Οι δράσεις της εταιρίας στα περίπτερα της Marathon EXPO (Φάληρο) και του Sponsor’s Village (Καλλιμάρμαρο) συνδέθηκαν με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και συγκεκριμένα, με τα  Παιδικά Χωριά SOS, καθώς η συμμετοχή των επισκεπτών στα διαδραστικά παιχνίδια καθόρισε το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης. Σύμφωνα με τον μηχανισμό του παιχνιδιού, οι παίκτες καλούνταν να συμπληρώσουν δύο λεπτά διαδρομής πάνω σε διάδρομο τρεξίματος και, ακολούθως, η εταιρία ενίσχυε τον κουμπαρά των Παιδικών Χωριών SOS με το ισόποσο (42km=420€). Αντίστοιχα, η δράση “Σχημάτισε Εμψυχωτικές Λέξεις” πρόσθεσε στον κουμπαρά την αξία των λέξεων σε ισόποσο χρηματικό ποσό (κάθε γράμμα, μία χρηματική αξία). Η συμμετοχή των επισκεπτών στις δράσεις αυτές ξεπέρασε τα 2.500 άτομα.

Η ERGO δεν έλειψε ούτε από το αγωνιστικό κομμάτι του 33ου Μαραθωνίου της Αθήνας. Εμπνεόμενη από τα ιδανικά του Αυθεντικού Μαραθωνίου και αναγνωρίζοντας την αξία του, συμμετείχε ενεργά - ακόμα και στα 42 χλμ. της αυθεντικής διαδρομής με τη δική της ομάδα δρομέων. Τα 41 μέλη της ERGO Running Team, όλοι εργαζόμενοι, συνεργάτες, και μέλη των οικογενειών τους, βίωσαν τη χαρά του τερματισμού στο Παναθηναϊκό στάδιο δίνοντας πνοή στη δράση “Ανθρώπων ERGO”.

Η προσπάθεια είναι διαρκής και η δέσμευση της εταιρίας είναι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων αγωνίζονται, όσων αναζητούν στήριξη και ασφάλεια στα βήματά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου