20 Νοε 2015

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ & COMMERCIAL VALUE: Ανακοινώθηκαν οι καταστάσεις Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής

Ανακοινώνεται στους ασφαλισμένους των εταιρειών ότι καταρτίστηκαν και καταχωρήθηκαν στην αρμόδια Εποπτική Αρχή (Τράπεζα της Ελλάδος) οι καταστάσεις δικαιούχων απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής.

Η Τράπεζα της Ελλάδος ενημερώνει ότι οι σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 3 του ν.δ. 400/1970 καταχωρούμενες στο ηλεκτρονικό Μητρώο Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων «Καταστάσεις Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής» των εταιρειών υπό ασφαλιστική εκκαθάριση με τις επωνυμίες «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ» και «COMMERCIAL VALUE AAE» δεν δεσμεύουν κατ’ ουδένα τρόπο την Τράπεζα της Ελλάδος. Συνεπώς για κάθε ζήτημα σχετικά με τα αναγραφόμενα στις Καταστάσεις Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην αντίστοιχη εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας http://www.aspispronia.gr/ που αυτή διατηρεί και όχι στην Τράπεζα της Ελλάδος. Αντιρρήσεις κατά της κατάστασης δικαιούχων ασφαλίσματος ασκούνται με Ανακοπή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της αντίστοιχης εταιρείας υπό ασφαλιστική εκκαθάριση και όχι κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία δεν νομιμοποιείται παθητικώς. Εφιστούμε την προσοχή των ενδιαφερομένων στην τήρηση της σχετικής προθεσμίας του άρθρου 10 παρ. 3 του ν.δ. 400/1970. 

Η πρόσβαση για τους ενδιαφερόμενους στο εν λόγω Μητρώο γίνεται  μέσω πρωτοκόλλων ασφαλούς επικοινωνίας κατά την σύνδεση με τον χρήστη. Η ανάρτηση της Καταστάσεως των δικαιούχων απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής των εταιρειών υπό ασφαλιστική εκκαθάριση με τις επωνυμίες «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και «COMMERCIAL VALUE AAE» στην ιστοσελίδα αυτή γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση της διαδικασίας του άρθρου 10 παρ. 3 του ν.δ. 400/1970.

Μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής στο αρχείο:
Οδηγίες για την χρήση της εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΤτΕ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου