20 Μαΐ 2015

Οι εξελίξεις στην ERGO Ασφαλιστική

Σταθεροποιητικές προς οριακά ανοδικές τάσεις καταγράφουν φέτος τα έσοδα από ασφαλιστικές εργασίες για την Ergo Ασφαλιστική, εξασφαλίζοντας στην εταιρεία αύξηση των μεριδίων αγοράς, κυρίως στον κλάδο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, όπου καταγράφονται και το 2015 έντονα πτωτικές τάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του IW, η παραγωγή της Ergo Ασφαλιστική «τρέχει» φέτος με άνοδο της τάξης του 2 με 3%, δίχως την ίδια στιγμή η εταιρεία να θυσιάζει μέρος της κερδοφορίας της προκειμένου να καταστεί περισσότερο ανταγωνιστική τιμολογιακά.
Σημειώνεται ότι, η Ergo κράτησε οριακά ανοδικά το τζίρο της και το 2014, χρονιά κατά την οποία τα έσοδά της από ασφαλιστικές εργασίες αυξήθηκαν κατά 3%, ενώ ανοδικά κατά 22% κινήθηκε ο αριθμός των ασφαλιστηρίων συμβολαίων.
Κατά τα στελέχη της εταιρείας, στη θετική πορεία της Ergo Ασφαλιστική επέδρασε καθοριστικά φέτος ο Κανονισμός Πωλήσεων, ο οποίος, όπως τονίζεται προσφέρει ισχυρά κίνητρα, μεγάλη ευελιξία και υψηλές αμοιβές στο δίκτυο συνεργατών.
Σημειώνεται, τέλος, ότι η διοίκηση της Ergo Ασφαλιστική οργανώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, αυτή που θα αρχίσει από το Σεπτέμβριο, καθότι όπως εκτιμάται εν μέσω καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η συμφωνία για την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστική. Μόλις ανάψει το «πράσινο φως», η εταιρεία να κινήσει τις διαδικασίες συντονισμού των δύο δικτύων πώλησης, ενώ στις προτεραιότητές της θα τεθεί και το άνοιγμά της στους κλάδους Ζωής και Υγείας.
(Πηγή: Insuranceworld.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου