15 Μαΐ 2014

Sante Essentiel: Νέο οικονομικό πρόγραμμα υγείας από την Groupama Ασφαλιστική

Σε μια συγκυρία όπου οι ανάγκες για καλύτερες παροχές στο σημαντικό τομέα της Υγείας, δηλαδή για ολοκληρωμένες λύσεις σε πολύ προσιτό κόστος, αυξάνονται συνεχώς, η Groupama Ασφαλιστική δημιούργησε το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Santé Essentiel, που ανταποκρίνεται πλήρως στο διπλό αυτό αίτημα.
Το Santé Essentiel έρχεται να συμπληρώσει την ήδη πολύ πλούσια γκάμα ισοβίων και ετησίως ανανεωνόμενων προγραμμάτων ασφάλισης Υγείας της Groupama Ασφαλιστικής. Το νέο πρόγραμμα αποτελεί πραγματικά μια ολοκληρωμένη λύση, καθώς καλύπτει από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο σοβαρά περιστατικά, παρέχοντας κάλυψη των εξόδων νοσηλείας στην Ελλάδα έως 100%, ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, κάλυψη έκτακτων περιστατικών, καθώς και εξόδων πριν και μετά τη νοσηλεία. Έξοδα νοσηλείας καλύπτονται και στο εξωτερικό, ενώ οι ασφαλισμένοι επωφελούνται επιπρόσθετα από άμεση ιατρική βοήθεια και επείγουσα μεταφορά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Παράλληλα το Santé Essentiel προσφέρει πολλά οικονομικά οφέλη που το καθιστούν ένα εξαιρετικά συμφέρον πρόγραμμα: μπορούν να αναφερθούν ενδεικτικά η απευθείας πληρωμή του νοσοκομείου από την εταιρεία, χωρίς όριο αμοιβών σε περίπτωση επιλογής συμβεβλημένου νοσηλευτικού ιδρύματος και η δυνατότητα αξιοποίησης άλλου φορέα κοινωνικής ή ιδιωτικής ασφάλισης για μείωση ή ακόμα και μηδενισμό του ποσού συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η προβλεπόμενη απαλλαγή ή συμμετοχή στα έξοδα, ισχύει μόνο μία φορά σε κάθε ασφαλιστικό έτος και όχι σε κάθε περίπτωση νοσηλείας.
Αναφερόμενος στο νέο πρόγραμμα υγείας της Groupama Ασφαλιστικής, ο κ. Χ. Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας δήλωσε: «Το Santé Essentiel είναι προϊόν της μακράς εμπειρίας της εταιρείας μας, με πάνω από 85 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αλλά και του Ομίλου Groupama, που δραστηριοποιείται σε 12 χώρες. Αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία όλων μας και καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα πραγματικά προσιτό, χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητα και πληρότητα των καλύψεων».
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου