18 Οκτ 2017

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Εκδόθηκε ο πρώτος ετήσιος Κοινωνικός Απολογισμός

Η Μινέττα Ασφαλιστική προχώρησε για πρώτη φορά στην έκδοση του ετήσιου Κοινωνικού Απολογισμού της Εταιρείας. Η υλοποίηση και έκδοσή του αποφασίστηκε προκειμένου να δημοσιοποιηθούν οι δράσεις της Εταιρείας που σχετίζονται με την Κοινωνική Υπευθυνότητα για το έτος 2016, που εκφράζουν τις αξίες που διέπουν τη Μινέττα από το 1973, την ίδρυση της έως και σήμερα.

Στον Κοινωνικό Απολογισμό αναλύονται οι εταιρικές αξίες, οι δεσμεύσεις και το όραμα της Εταιρείας, παρουσιάζεται αναλυτικά η δομή της και η εταιρική της διακυβέρνηση, ενώ πραγματοποιείται και μια αναλυτική καταγραφή των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Μινέττα Ασφαλιστικής.

Ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Γεώργιος Μινέτας, δήλωσε σχετικά: «Η Μινέττα Ασφαλιστική έχει μια μακροχρόνια και σταθερή πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες, τους συνεργάτες της και το ευρύτερο κοινό. Θεωρούμε ότι ο Κοινωνικός Απολογισμός, που εκδίδουμε για πρώτη φορά φέτος, θα συμβάλλει σε ένα σημαντικό βαθμό στην διαφύλαξη αυτών των σχέσεων, καθώς αναδεικνύει ότι η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο πλαίσιο μιας Πολιτικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας με σταθερότητα, συνέπεια και δέσμευση στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Κοινωνικό Απολογισμό της Μινέττα Ασφαλιστικής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας: https://www.minetta.gr/el/static/eke .


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου