16 Οκτ 2017

Groupama Ασφαλιστική: "Make More Money" για το Δίκτυο μη αποκλειστικής συνεργασίας

Η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου εκδήλωση για τους συνεργάτες του Δικτύου μη αποκλειστικής συνεργασίας, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωσή τους για τις πολλές και σημαντικές επικείμενες αλλαγές στα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρίας.

Τα στελέχη της Εμπορικής Διεύθυνσης και Μarketing της Groupama Ασφαλιστικής παρουσίασαν στους συνεργάτες της εταιρίας τη νέα απλοποιημένη διαδικασία ασφάλισης στον κλάδο Υγείας και, ειδικότερα, στα προϊόντα ισόβιας διάρκειας, με στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση των ασφαλισμένων. 

Παράλληλα, οι συνεργάτες της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη ριζική αναδιαμόρφωση των όρων και των καλύψεων στα προϊόντα του κλάδου Πυρός και, κυρίως, για τη νέα δυνατότητα που παρέχει πλέον η εταιρία για την άμεση και εγγυημένη καταβολή της αποζημίωσης μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες.

Ταυτόχρονα, η Groupama Ασφαλιστική ανακοίνωσε το νέο σύστημα προμηθειών στον κλάδο Υγείας. Με κεντρικό μήνυμα Μ.Μ.Μ. «Make More Money», η εταιρία προσφέρει κοινή και σταθερή για 5 χρόνια προμήθεια για όλες τις ηλικίες, ενώ δίνει τη κίνητρο για επιπλέον αύξηση τον 1ο χρόνο, ανάλογα με το ύψος της νέας παραγωγής.

Η Groupama Ασφαλιστική, ακολουθώντας πιστά τη δέσμευσή της να κάνει την ασφάλιση πιο απλή, συνεχίζει να παρέχει νέες δυνατότητες μέσω των ασφαλιστικών της προγραμμάτων και να συνεργάζεται εποικοδομητικά με τα δίκτυα των συμβούλων της, με απώτερο στόχο πάντα, τη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της.



Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου