7 Οκτ 2017

Εθνική Ασφαλιστική: Περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival

Η Εθνική Ασφαλιστική περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τον Δήμο Γλυφάδας, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του 6ου Δημοτικού Γηπέδου Στίβου της Γλυφάδας, έδωσε το παρών με ειδικό stage μοιράζοντας δώρα και ασφαλίζοντας την κατάμεστη εκδήλωση από γονείς και παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως και 5 ετών.

Το Baby Run festival είχε στόχο την υποστήριξη του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού» προσφέροντας κάθε επισκέπτης με την είσοδό του στο festival, το συμβολικό ποσό του 1€ για την δράση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Τα νήπια είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ποδηλατικές τους επιδόσεις και να αγωνιστούν στη ειδικά διαμορφωμένη πίστα του γηπέδου, να διασκεδάσουν μαζί με τους γονείς τους με διαδραστικά παιχνίδια με animateur και να πάρουν μέρος σε live shows. Σε αυτή την εκδήλωση όλα τα παιδιά ήταν νικητές και βραβεύονταν με μετάλλια , επαίνους, μπαλόνια, σφυρίχτρες και άλλα πολλά δώρα.

Η Εθνική Ασφαλιστική αρωγός πάντα της σύγχρονης οικογένειας στηρίζει ενέργειες που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης και στην υποστήριξη των αδύνατων κοινωνικών ομάδων.


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου