20 Σεπ 2017

Διάκριση για την Ευρώπη Ασφαλιστική & την M-STAT στα Mobile Excellence Awards

H ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ βραβεύθηκε στα  Mobile Excellence Awards '17 για το “Ευρώπη Ασφαλιστική app”, που ανέπτυξε σε συνεργασία με την M-STAT. 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία απέσπασε βραβείο Bronze στην κατηγορία “Mobile Insurance & Roadside Assistance”. Αξιοποιώντας τα τελευταία trends στο κομμάτι του mobile UX design, η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η Μ-STAT, δημιούργησαν ένα fully featured app, με εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και πληροφόρησης για πελάτες, αλλά και για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Μέσω της προηγμένης εφαρμογής, οι πελάτες έχουν άμεση πρόσβαση σε on the go functionalities, όπως κλήση άμεσης οδικής βοήθειας, δήλωση ατυχήματος και τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, ενώ ταυτόχρονα, έχουν real-time monitoring για κινήσεις συμβολαίων, τρέχουσες οφειλές και αποζημιώσεις. Αντίστοιχα, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές διαχειρίζονται το πελατολόγιο τους σε πραγματικό χρόνο, εκδίδοντας άμεσα προσφορές, αιτήσεις και συμβόλαια, που αποστέλλονται ηλεκτρονικά στον πελάτη. 

Η καινοτομία της εφαρμογής έγκειται στη διττή λειτουργία της, η οποία διασφαλίζει την αποτελεσματική διαχείριση του πελατολογίου των διαμεσολαβητών, αλλά και  τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών σε ταχύτατο χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου