2 Ιουν 2017

Οι άνθρωποι της MetLife δίπλα στα παιδιά των Special Olympics Hellas για 2η χρονιά

Η MetLife, για 2η χρονιά, με την υποστήριξη του MetLife Foundation διατηρώντας με συνέπεια για ακόμη μία φορά τον κοινωνικό της ρόλο συμμετείχε στην 17η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποδοσφαίρου Special Olympics Hellas. Στόχος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics είναι η κοινωνική ένταξη, η ενδυνάμωση και η συμμετοχή των ατόμων με τις ειδικές δεξιότητες σε αθλητικές δράσεις με τη βοήθεια εμπνευσμένων εθελοντών με σκοπό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Οι άνθρωποι της MetLife έδωσαν το παρών συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες μαζί με τους αθλητές των Special Olympics υποστηρίζοντας τον παγκόσμιο θεσμό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Γουδή. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της MetLife συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες με τους αθλητές των Special Olympics, σε μεικτές ομάδες και στη διεξαγωγή αθλητικών ασκήσεων συνοδεύοντας τους αθλητές.

Ο κύριος Σταύρος Μιχαηλίδης, Head of Communication & Marketing της MetLife, ανέφερε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές των Special Olympics, καθώς όλοι είναι νικητές, που με το παράδειγμά τους μας δείχνουν τι σημαίνει θέληση για ζωή.

Η MetLife από τη δική της πλευρά θα συνεχίσει να υποστηρίζει πρωτοβουλίες εθελοντισμού για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ειδικές δεξιότητες.» Ενέργειες όπως αυτή στηρίζουν και ενθαρρύνουν τη φιλοσοφία της MetLife σχετικά με τον κοινωνικό ρόλο της εταιρείας και προάγουν τη διαρκή εξέλιξη των ανθρώπων της με τη συμμετοχή τους σε παρόμοιες δράσεις.

Η MetLife, διατηρώντας σταθερά το αίσθημα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, υποστηρίζει έμπρακτα το θεσμό των Special Olympics με στόχο τον σεβασμό και την ενίσχυση των ατόμων με ειδικές δεξιότητες. Αποστολή των εθελοντών της MetLife είναι να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ένα θεσμό, ο οποίος αποτελεί κοινωνικό έργο σε παγκόσμιο επίπεδο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου