25 Μαΐ 2017

Προβληματίζει η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου


Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη 25/5 στις 18.30 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνης, σε θωρακισμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Η θωρακισμένη Mercedes στην οποία επέβαινε, ήταν εν κινήσει και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξερράγη φάκελος παγιδευμένος με εκρηκτικά εντός του αυτοκινήτου. Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ήταν θωρακισμένο, επιβάρυνε την κατάσταση καθώς η έκρηξη δεν μπόρεσε να εκτονωθεί και περιορίστηκε εντός του αυτοκινήτου.

Ενδεικτικό του μεγέθους της ισχύος της έκρηξης είναι το γεγονός ότι ράγισαν τα αλεξίσφαιρα τζάμια της θωρακισμένης Mercedes, ενώ από το ωστικό κύμα εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου, άνοιξαν και οι πλαϊνοί αερόσακοι.



Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα τα οποία τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο πρώην πρωθυπουργός νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα ενώ οι δύο άλλοι τραυματίες είναι ο οδηγός και ένα ακόμα άτομο οι οποίοι συνόδευαν τον Λουκά Παπαδήμο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο φάκελος είχε ως φερόμενο αποστολέα την "Ακαδημία Αθηνών", μια γνωστή τακτική που χρησιμοποιούν συνήθως τρομοκρατικές οργανώσεις, αναγράφοντας αποστολέα ο οποίος θα ξεγελάσει τον στόχο και θα τον πείσει να ανοίξει τον παγιδευμένο φάκελο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου