3 Απρ 2017

Pit Stop στη Γέφυρα: Με σημαντικές ελλείψεις σε συντήρηση τα περισσότερα οχήματα!

Στο πλαίσιο του "Pit-Stop στη Γέφυρα" (22&23 Μαρτίου),που πραγματοποίησε το ΙΟΑΣ σε συνεργασία με τη Mazi-gefyra, κατά τη διάρκεια της 10ης Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, ανακοινώθηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αποτελέσματα έρευνας για την ελλιπή συντήρηση των οχημάτων, που διεξήχθη σε 120 συνεργεία της Πάτρας και της Ναυπακτίας.

Πέρα από τις άλλες συνέργειές τους, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» ενεργοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην κατεύθυνση της ενημέρωσης των πολιτών για τους κινδύνους που προέρχονται από την κυκλοφορία ελλιπώς συντηρημένων αυτοκινήτων.

Η Περιφερειακή Διοίκηση Αστυνομίας/Τροχαίας και τα τοπικά σωματεία επισκευαστών αυτοκινήτων, αποτελούν τους σταθερούς συνοδοιπόρους τους σε μία μεγάλη συμπαράταξη φορέων της Δυτικής Ελλάδας για την ανάσχεση των συγκεκριμένων επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης στην οδική ασφάλεια.

Κεντρική ετήσια εκδήλωση της κοινής εκστρατείας είναι το «Pit-Stop στη Γέφυρα», που συνδυάζεται με πρόσκληση προς τους οδηγούς για μία στάση στο ανατολικό πάρκινγκ (δίπλα στον σταθμό διοδίων του Αντιρρίου) και δωρεάν έλεγχο από μηχανικούς που εκπροσωπούν τα συνεργαζόμενα σωματεία και παραδίδουν στους οδηγούς έντυπο με τις παρατηρήσεις τους.

Το Pit-Stop του 2017 (22&23 Μαρτίου), εκτός από τη μνημόνευση της επετείου της απώλειας του Πάνου Μυλωνά (22/3 – Περιφερειακή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας Δυτικής Ελλάδας), συνδυάστηκε και με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων έρευνας που διεξήχθη σε 120 συνεργεία της Πάτρας και της Ναυπακτίας, τα οποία εμφανίζονται στο ακόλουθο βίντεο:



Αναλυτικά τα Αποτελέσματα της Έρευνας Καταλληλότητας Κυκλοφορούντων Αυτοκινήτων:












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου