13 Μαρ 2017

NN Hellas: Νέα εταιρική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου

Η NN Hellas παρουσιάζει τη νέα εταιρική, διαφημιστική της καμπάνια με κεντρικό της θέμα «Οι μικρές και οι μεγάλες στιγμές». H δημιουργική ιδέα στηρίζεται στο όραμα και τις αξίες «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», που διέπουν τη λειτουργία της NN Hellas και του Ομίλου ΝΝ παγκοσμίως.

Kύριο μήνυμα είναι ότι η ΝΝ Ηellas, μέσα από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, «αγκαλιάζει» ό,τι έχει σημασία για τον καθένα μας και προσφέρει την ασφάλεια για να απολαμβάνουμε όλες τις στιγμές της ζωής μας. Η καμπάνια εμπνέει αισιοδοξία και αναδεικνύει τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχει «χτίσει» η NN με τους πελάτες της στην Ελλάδα εδώ και 36 χρόνια, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την παρουσία του Ομίλου στο εξωτερικό τα τελευταία 170 χρόνια. Παράλληλα, η προβολή των νέων τηλεοπτικών σποτ σηματοδοτεί και το ξεκίνημα της συνεργασίας της ΝΝ με το διακεκριμένο ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου, ως τον νέο brand ambassador της εταιρίας στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Στάνκογλου, με πολύχρονη πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κατέχει σημαντικές διακρίσεις σε ελληνικά και ξένα Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος του Δ.Σ. & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που ξεκινάμε τη νέα χρονιά δυναμικά με μία καινούρια συνεργασία με τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος θα αποτελέσει τον ιδανικό πρεσβευτή των αξιών και του οράματος της ΝΝ. Η νέα μας διαφημιστική καμπάνια αντικατοπτρίζει τον πρωταρχικό στόχο μας να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των ασφαλισμένων μας, ως ένας πρότυπος οργανισμός, παρέχοντάς τους ασφάλεια και εμπιστοσύνη, σε όλες τις στιγμές της ζωής τους, μικρές και μεγάλες.»

Παρακολουθήστε το νέο τηλεοπτικό σποτ της NN Hellas:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου