19 Ιαν 2017

Groupama Ασφαλιστική: Νέο πακέτο Υγείας Sante Selection με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε χαμηλό κόστος

H Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στον τομέα της υγείας εμπλουτίζοντας το ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της με το νέο πρωτοποριακό πακέτο Santé Sélection.

Το Santé Sélection είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο υγείας με προνομιακά οφέλη που προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση και άνεση στον ασφαλισμένο, ο οποίος μπορεί να το αξιοποιήσει στον όμιλο της Ευρωκλινικής, καθώς και σε πληθώρα συνεργαζόμενων νοσοκομείων*.
*(Ευρωκλινική Αθηνών και Παίδων, Mediterraneo, Ιασώ General, Ιασώ Μαιευτική Κλινική, Ιασώ Θεσσαλίας, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, Creta InterClinic Ηράκλειο, Iasis – Κλινική Γαβριλάκη Χανιά, Γενική Κλινική Δωδεκανήσων Ρόδος)

Συγκεκριμένα, το ετήσιο όριο κάλυψης ανέρχεται στα €800.000 με δυνατότητα μηδενισμού του ποσού συμμετοχής στα έξοδα (350 ευρώ κατά νοσηλεία σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο).

Η πληρωμή του νοσηλευτικού ιδρύματος γίνεται απευθείας από την Groupama Ασφαλιστική η οποία καλύπτει και τα έκτακτα περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία. Παράλληλα, κατόπιν έγκρισης και συμμετοχής του κοινωνικού φορέα ασφάλισης του πελάτη, καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας και στο εξωτερικό, 100% εντός Ευρώπης και 90% εκτός.

Το διευρυμένο πακέτο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έξοδα νοσηλείας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος και αμοιβές ιατρών, χειρουργών και αναισθησιολόγων, μονάδα εντατικής θεραπείας και μονάδα αυξημένης φροντίδας, έξοδα χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, μικροχειρουργικές επεμβάσεις ή περίθαλψη σε εξωτερικά ιατρεία. Συμπληρωματικά, προσφέρει ιατρική βοήθεια και επείγουσα μεταφορά για αντιμετώπιση ασθένειας ή ατυχήματος. Επιπλέον, διαθέτει 24ωρη γραμμή επικοινωνίας, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο και προσωπική κάρτα πελάτη.

Η Groupama Ασφαλιστική με το Santé Sélection αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και «ενισχύει» τον κλάδο της υγείας προς όφελος των πελατών της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου