24 Οκτ 2016

Νέα ιστοσελίδα για τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Ενέργεια δυναμικής εξωστρέφειας, για τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, αποτελεί η αναβαθμισμένη διαδικτυακή της παρουσία με το www.dynamis.gr. Προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες, η ιστοσελίδα της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής έχει επανασχεδιαστεί πλήρως με το αποτέλεσμα να είναι μοντέρνο και το περιεχόμενο έξυπνα κατανεμημένo, με στόχο η περιήγηση να είναι εύκολη, φιλική και γρήγορη. Παράλληλα είναι προσβάσιμη και από φορητές συσκευές, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να την επισκεφθούν οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται.

Στη νέα σελίδα φιλοξενούνται πληροφορίες για την ευρεία γκάμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών που προσφέρονται, ενώ ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει το πρόγραμμα ασφάλισης οχήματος που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του και να ενημερωθεί για το κόστος του.

Μέσω της ενότητας «Εξυπηρέτηση Πελατών» παρέχεται ένα ψηφιακό εργαλείο για τον επισκέπτη, που του προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες όπως η νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής εξόφλησης DynamisPay.

Με τη νέα υπηρεσία DynamisPay ο πελάτης μπορεί να καταβάλει εύκολα και γρήγορα τα ασφάλιστρα του είτε μέσω MyBank με μεταφορά χρημάτων από τον τραπεζικό του λογαριασμό, είτε μέσω Alpha Wallet, είτε με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα και να επιλέξει ανάμεσα σε εφάπαξ εξόφληση ή εξόφληση με έως και 6 άτοκες δόσεις. Στη συνέχεια παραλαμβάνει άμεσα το συμβόλαιο του σε ηλεκτρονική μορφή, γεγονός που διευκολύνει και τον διαμεσολαβητή από την καθημερινή διεκπεραίωση εργασιών, που καταναλώνουν πολύτιμο χρόνο.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας επιβεβαιώνεται μέσω της νέας ιστοσελίδας που αποτελεί ένα ανοικτό κανάλι επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο, όπου ο συνεργάτης και ο πελάτης, μπορούν να επικοινωνήσουν αλλά και να αξιολογήσουν την εταιρία, μέσω της ειδικής φόρμας «Η Γνώμη σας Μετράει», συνεισφέροντας στη βελτίωση των παρερχομένων υπηρεσιών και στην εξέλιξη της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου