6 Οκτ 2016

Η AXA χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες αποζημίωσης

Για την ΑΧΑ ο κύκλος του πελάτη ξεκινά από τη στιγμή της αποζημίωσης. Η στρατηγική αυτή, τα αποτελέσματά της μέχρι σήμερα και οι επόμενοι σταθμοί της παρουσιάστηκαν σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις «Ιστορίες Εμπιστοσύνης» μεταξύ της ΑΧΑ, των πελατών και των συνεργατών της, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Saint – George Lycabettus το απόγευμα της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, καλωσόρισε τους συνεργάτες στην καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντησή τους με την ΑΧΑ, αναφέροντας ότι στόχος της εκδήλωσης είναι να εστιάσει στην πιο ουσιαστική στιγμή για τον πελάτη, τη στιγμή της αλήθειας, τη στιγμή της αποζημίωσης.   

Ο Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος, ανέπτυξε τη στρατηγική της Εταιρείας η οποία αντιστρέφει τον κύκλο του πελάτη και τοποθετεί την αποζημίωση στην αφετηρία του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «διαχειριζόμαστε μία αποζημίωση, μία ιστορία εμπιστοσύνης, κάθε 2 λεπτά με συνέπεια, με διαφάνεια, με ενσυναίσθηση και με ταχύτητα,  αρχές εξίσου σημαντικές για τη δημιουργία δεσμών εμπιστοσύνης». Παράλληλα, ανέφερε ο η Εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσει τις διαδικασίες της και να αξιοποιεί τα νέα ψηφιακά μέσα καθώς «δεν μας αρκεί να έχουμε 9 στους 10 ικανοποιημένους πελάτες, θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των ασφαλισμένων μας».

Στη συνέχεια, ο Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών, παρουσίασε πραγματικές ιστορίες εμπιστοσύνης μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων, ασφαλισμένων υγείας, αυτοκινήτου και κατοικίας. Οι μαρτυρίες πελατών της ΑΧΑ επιβεβαίωσαν όλες τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία του οργανισμού και απέδειξαν ότι η ΑΧΑ σέβεται πάντα τις δεσμεύσεις της, ανεξαρτήτως ύψους και χρόνου εκδήλωσης μίας αποζημίωσης. Παράλληλα, ο κύριος Πέτροβας παρουσίασε τέσσερις πολύ σημαντικές υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες άμεσα για την καλύτερη δυνατή αποζημίωση στον κλάδο αυτοκινήτου και κατοικίας.

Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες αποζημίωσης

  • Ψηφιακή πραγματογνωμοσύνη σε περίπτωση οδικού ατυχήματος: Μία νέα διαδικασία που ψηφιοποιεί την πραγματογνωμοσύνη μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον χρόνο αποζημίωσης, ενώ ο πελάτης είναι παρών σε όλη τη διαδικασία, γεγονός που ενισχύει την εμπιστοσύνη του.
  • Θεσμοθέτηση προκαταβολών στην αποζημίωση κατοικίας: Με βάση το μοντέλο που η Εταιρεία ακολούθησε στις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2016, η ΑΧΑ θεσμοθετεί την καταβολή προκαταβολών για την αντιμετώπιση των πρώτων εξόδων σε περίπτωση αποζημίωσης.
  • Παροχή συνεργείου επισκευής σε περίπτωση ατυχήματος στην κατοικία: Η ΑΧΑ θα προσφέρει στους ασφαλισμένους άμεση επισκευή ζημιών στην κατοικία τους αναθέτοντας το έργο σε επιλεγμένη εξωτερική τεχνική εταιρεία. Η πορεία της επισκευής θα παρακολουθείται από την ΑΧΑ και θα παρέχεται εγγύηση εργασιών, τουλάχιστον, για δύο χρόνια.
  • Δυνατότητα άμεσης αποζημίωσης ατυχήματος κατοικίας: Η ΑΧΑ θα καταβάλει άμεσα το ποσό της ζημιάς που θα συμφωνείται αμέσως μετά την επίσκεψη του πραγματογνώμονα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν το cocktail τους στην μοναδική βεράντα του ξενοδοχείου με θέα προς την Ακρόπολη και το λεκανοπέδιο της Αττικής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου