24 Οκτ 2016

Enterprise Hellas: Λύση μέσω της DALLBOGG για τα ασφαλιστήρια που μένουν χωρίς κάλυψη

Η Enterprise Hellas φαίνεται να δίνει λύση στα ασφαλιστήρια συμβόλαια της Enterprise Insurance Company Plc, τα οποία σύμφωνα με τον εκκαθαριστή της εταιρίας, μετά τις 26 Οκτωβρίου μένουν χωρίς κάλυψη. 

Σύμφωνα με την επιστολή της Enterprise Hellas προς το δίκτυο συνεργατών της, όλα τα ασφαλιστήρια που είναι σε ισχύ μέχρι σήμερα, συνεχίζουν να καλύπτονται πλήρως μέχρι την λήξη τους από την εταιρεία DALLBOGG με έδρα στην Βουλγαρία, μέσω της Europrotection Insurance Brokers, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους.

Ακολουθεί η επιστολή της Enterprise Hellas:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας, σχετικά με την πρόθεση του προσωρινού εκκαθαριστή, να προχωρήσει σε τερματισμό της κάλυψης των ασφαλιστηρίων της Enterprise Insurance Company Plc (EIC) την 26η Οκτωβρίου 2016, σας πληροφορούμε τα εξής:

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από τις 2 Οκτωβρίου, η Enterprise Hellas ξεκίνησε συζητήσεις με ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής Αγοράς για να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό, ώστε να μην αφήσει κανέναν κάτοχο ασφαλιστηρίου της EIC χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και αντίστοιχα κανέναν εκτεθειμένο.

Η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας έγινε με γνώμονα την συνέχιση της κάλυψης όλων των ασφαλισμένων από τις 26/10/2016 και έως την λήξη κάθε συμβολαίου της EIC, αλλά και την δυνατότητα να αντιμετωπισθεί μηχανογραφικά το όλο εγχείρημα χωρίς προβλήματα και στα στενά χρονικά πλαίσια που επέβαλλαν οι περιστάσεις.

Η υλοποίηση της συμφωνίας επιτεύχθηκε με την DALLBOGG ασφαλιστική μέσω της Europrotection Insurance Brokers και καλύφθηκε το κόστος αυτής εξ ολοκλήρου, ώστε την Δευτέρα 24/10/2016 να έχετε στην διάθεσή σας για εκτύπωση τα σχετικά πιστοποιητικά κάλυψης (μέσω email), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, προκειμένου να τα παραδώσετε στους ασφαλισμένους πελάτες σας.

Η DALLBOGG, είναι μια ασφαλιστική εταιρεία Ελβετικών συμφερόντων με έδρα την Σόφια Βουλγαρίας, ιδρύθηκε το 2008 και αντασφαλίζεται για το χαρτοφυλάκιο της Ελληνικής αγοράς από τον Ελβετικό κολοσσό Swiss Re.

Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πρώην ασφαλισμένων της EIC, η 24ωρη εξυπηρέτηση των καλύψεων "Φροντίδα Ατυχήματος" και "Οδική Βοήθεια" θα συνεχιστεί κανονικά μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο τηλέφωνο 211 10 36555.

Πάντα στη διάθεσή σας."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου