26 Ιουλ 2016

Εθνική Ασφαλιστική: Για κάθε νέο ασφαλιστήριο στηρίζει με 1 ευρώ το πρόγραμμα act4Greece

Η Εθνική Ασφαλιστική, υπηρετώντας με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα και στέκοντας πάντα δίπλα στο κοινωνικό σύνολο, ανακοίνωσε στις 9 Μαΐου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τη συμμετοχή της στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης act4Greece.

Η Εθνική Ασφαλιστική με κάθε νέο ασφαλιστήριο στηρίζει με 1 ευρώ το πρόγραμμα act4Greece.

Το πρόγραμμα act4Greece ενώνει όλους εμάς που θέλουμε μια Ελλάδα καλύτερη με βιώσιμο μέλλον, με περισσότερες ευκαιρίες για τη νέα γενιά, μια Ελλάδα ενεργών πολιτών και δραστήριων επιχειρηματιών που γεννούν ιδέες και τις μετατρέπουν σε πράξη, μια Ελλάδα που σέβεται και τιμά την ιστορία της.

Το πρόγραμμα act4Greece, αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία που σκοπό έχει να συγκεντρώσει πόρους από κάθε ενδιαφερόμενο όπου και αν βρίσκεται, ώστε να διοχετευτούν σε συγκεκριμένες δράσεις, όπως σχολικά γεύματα, περίθαλψη ανθρώπων που έχουν ανάγκη σε νησιά του Αιγαίου, στήριξη νέων επιχειρηματιών με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες κ.α.

Στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να κινητοποιήσει όλους όσους θέλουν να προσφέρουν και να βοηθήσουν τη χώρα μας να περάσει από την Ελλάδα της κρίσης στην Ελλάδα της ελπίδας της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης. Ξεκινώντας πρώτα από τους 1.000 εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής, τους 2.200 συνεργάτες της, τα 12 υποκαταστήματα και 135 γραφεία της και περνώντας στους πελάτες της και σε όλη την κοινωνία! Η δέσμευση της Εθνικής Ασφαλιστικής απέναντι στην Εθνική Τράπεζα, που πρωτοστάτησε στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του act4Greece είναι τα 100.000 ευρώ. Προτεραιότητά της οι Γιατροί του Κόσμου, η περίθαλψη στα νησιά του Αιγαίου και τα 1.600 περιστατικά ανά μήνα που καλούνται να αντιμετωπίσουν με υποτυπώδεις υποδομές και μέσα.


Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις δράσεις που υποστηρίζονται μπορείτε να βρείτε στη διαδικτυακή πλατφόρμα www.act4greece.gr .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου