2 Μαρ 2016

Όμιλος Ευρωκλινικής: Έκπτωση έως 50% στη συμμετοχή των ασφαλισμένων της MetLife

Με την ανανέωση της συνεργασίας του Ομίλου Ευρωκλινικής και της ασφαλιστικής εταιρείας MetLife, οι ασφαλισμένοι με ατομικά ή ομαδικά συμβόλαια θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επιπλέον μοναδικά προνόμια και παροχές στις δύο κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής, Ευρωκλινική Αθηνών και Ευρωκλινική Παίδων.

Οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα νοσοκομειακής κάλυψης της MetLife, θα μπορούν να έχουν αφενός απευθείας κάλυψη από την ασφαλιστική τους εταιρία και αφετέρου σημαντικές εκπτώσεις στη συμμετοχή τους στο τιμολόγιο νοσηλείας συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων και ειδικών υλικών.

Πιο συγκεκριμένα στα Ομαδικά συμβόλαια θα έχουν έκπτωση 20% του συνολικού κόστους νοσηλείας μετά την αφαίρεση του ΕΟΠΥΥ ενώ στα Ατομικά συμβόλαια θα έχουν έκπτωση 50% στο εκπιπτόμενο ποσό, με ανώτατο όριο έκπτωσης το 20% του συνολικού κόστους, μετά την αφαίρεση του ΕΟΠΥΥ.

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα Δωρεάν Ιατρικών Επισκέψεων στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ομίλου Ευρωκλινικής σε περισσότερες από 15 ειδικότητες αλλά και Δωρεάν Διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 500 ευρώ κατά την επίσκεψή τους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κ. Αντώνης Βουκλαρής, αναφερόμενος στη συμφωνία δήλωσε: «Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, η συνεργασία μας με τη MetLife στοχεύει στο να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ομίλου Ευρωκλινικής. Το κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι υψηλού επιπέδου νοσοκομειακές υποδομές καθώς και η εξατομικευμένη και προσωποποιημένη φροντίδα που προσφέρουμε είναι πλέον στην υπηρεσία των ασφαλισμένων της MetLife».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου