16 Μαρ 2016

Interasco: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ξενοδοχείο Hilton

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 23.03.2016, στο ξενοδοχείο Hilton και  στην αίθουσα «Τερψιχόρη», η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Interasco Α.Ε.Γ.Α, για το έτος 2016.

Η εκδήλωση τελέσθηκε σε μια λαμπρή και παράλληλα ζεστή ατμόσφαιρα, με  τη συμμετοχή 400 και άνω συνεργατών της, απ΄ όλη την Ελλάδα.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η κα  Μαργαρίτα Αντωνάκη  Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, ο κ. Sammy Bassat  Executive Vice President Harel Insurance & Finance, εκπρόσωποι του ασφαλιστικού τύπου καθώς και στελέχη συνεργαζομένων με την Interasco εταιρειών.


«Δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της επόμενης ημέρας», τόνισε με την ομιλία του o  Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κάρολος Σαϊας,  για να συνεχίσει λέγοντας « η πορεία μας, είναι συνυφασμένη με το κοινό της παραδοσιακής διαμεσολάβησης με το οποίο και μοιραζόμαστε οράματα, στόχους και αγωνίες».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν η κα Μ. Αντωνάκη, ο κ. Κ. Κοτσιλίνης Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ιnterasco Α.Ε.Γ.Α. και ο κ. Θ. Ζαχαρόπουλος Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, ήταν η βράβευση από την εταιρεία, των συνεργατών που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους για τη χρονιά 2015, καθώς και εκείνων που συνέδεσαν την επαγγελματική τους πορεία με την ταυτότητα της Interasco, συνεργαζόμενοι μαζί της για δεκαπέντε και πλέον χρόνια.

Η κοπή της πίτας ανέδειξε σαν «τυχερούς της χρονιάς» τους Μεσίτες Ασφαλίσεων, με το φλουρί να παραλαμβάνεται για λογαριασμό τους από τον πρόεδρο του ΣΕΜΑ κ. Γεώργιο Καραβία.

Η γιορτή έκλεισε με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία και καλή διάθεση, με το καθιερωμένο δείπνο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου