17 Μαρ 2016

AXA: Μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα πληρωμής για τους ασφαλισμένους που χρησιμοποιούν κάρτα

Έχοντας ορίσει μια ευρεία στρατηγική για τη συνεχή βελτίωση και την ευελιξία των υπηρεσιών που προσφέρει στους ασφαλισμένους της, χάρις στα νέα ψηφιακά μέσα, η ΑΧΑ προχωρά στη χρήση φορητών τερματικών αποδοχής πληρωμών με κάρτες, παρέχοντας αρχικά αυτή τη δυνατότητα είσπραξης σε 20 συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου της.

Τα οφέλη της νέας διαδικασίας θα είναι σημαντικά για τους ασφαλισμένους της ΑΧΑ καθώς η πληρωμή των ασφαλίστρων, σε ένα απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, θα γίνεται άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια από τις φορητές συσκευές. Παράλληλα, οι συνεργάτες της ΑΧΑ θα μπορούν να παρακολουθούν με ευκολία την ιστορικότητα των συναλλαγών.

Η έναρξη του πιλοτικού προγράμματος σηματοδοτήθηκε από εκπαίδευση που διοργάνωσε και υλοποίησε η ΑΧΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία First Data, προς τους 20 συνεργάτες που επελέγησαν να συμμετάσχουν σε αυτή την πρώτη φάση.

Στόχος της ΑΧΑ είναι να δοθούν φορητά τερματικά στο σύνολο των συνεργατών του αποκλειστικού δικτύου όταν ολοκληρωθεί η υλοποίηση και η αξιολόγηση του προγράμματος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου