5 Φεβ 2016

Prime Insurance: Παρουσίασε μεγάλη αύξηση παραγωγής το 2015

Στο +16 % έκλεισε η παραγωγή  καθαρών ασφαλίστρων για την Prime Insurance το 2015.

Σε μία περίοδο που ο ασφαλιστικός κλάδος βάλεται από την κρίση που δοκιμάζει ολόκληρη την χώρα, η Prime Insurance κατάφερε να παρουσιάσει σημαντική αύξηση παραγωγής το 2015  και να δικαιωθεί για τις επιλογές της σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. 

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη μεγάλη αύξηση των πωλήσεων των πρωτοποριακών προγραμμάτων Υγείας της Εταιρίας, που ξεπέρασε το 93 %.

Η αύξηση αυτή οφείλεται εξ ολοκλήρου στο Δίκτυο των Συνεργατών της Prime Insurance, που κυριολεκτικά τίμησαν την Εταιρία, κάνοντας την κύρια επιλογή τους. 

H Prime Insurance πρωτοπορώντας και καινοτομώντας λάνσαρε το 2015 νέα προϊόντα, νέες εφαρμογές, νέες υπηρεσίες  και εργαλεία πωλήσεων για τους συνεργάτες της  όπως Prime Alert, Prime Awards, Prime MIS, τα οποία έδωσαν ιδιαίτερη ώθηση στις πωλήσεις της.  

Η Prime Insurance δεσμεύεται να συνεχίσει το 2016 να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ουσιαστικές ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα και να στέκεται δίπλα του προσφέροντας ασφαλιστικά προγράμματα οικονομικά, αξιόπιστα και ευέλικτα, καθώς επίσης να συμπαρίσταται σε καθημερινή βάση στην προσπάθεια των Συνεργατών της, για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα, αυτή την δύσκολη περίοδο.


Προτεινόμενα άρθρα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου