12 Φεβ 2016

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της

Σε κλίμα οικογενειακό και εορταστικό, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, έκοψε για 39η συνεχή χρονιά, την Βασιλόπιτά της. Η κοπή έγινε στα γραφεία της εταιρίας, παρουσία όλων των μελών της «οικογενείας ΔΥΝΑΜΙΣ».

Κατά την ομιλία του ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Δημήτριος Α. Χριστοδουλιάς, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του παρελθόντος και έθεσε τους στόχους για το 2016.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του 2015 ήταν θετικά, με τα βασικά οικονομικά μεγέθη και την κερδοφορία της εταιρίας να σημειώνουν αύξηση, ενώ για το 2016 έχουν τεθεί υψηλότεροι στόχοι. 

Προτεραιότητες της ΔΥΝΑΜΙΣ για το νέο έτος αποτελούν, η προσέγγιση νέων δικτύων συνεργατών, η περαιτέρω στελέχωση της εταιρίας με νέο ανθρώπινο δυναμικό υψηλού επιπέδου κατάρτισης και η συνεχής επένδυση στο καινοτόμο μηχανογραφικό σύστημα, DYNAMIS NAVINS WEB, που ετέθη σε λειτουργία μέσα στο 2015 με απόλυτη επιτυχία. Η  εναρμόνιση της εταιρίας με το Solvency II ολοκληρώθηκε επιτυχώς, εισάγοντας επισήμως τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στη νέα εποχή. 

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής, κ. Παύλος Γ. Καρακώστας ο οποίος εξήρε το ανθρώπινο δυναμικό για τις προσπάθειές του και παρότρυνε να συνεχίσει πάνω στο έργο της προσωπικής εξυπηρέτησης των πελατών καθώς αυτή είναι και η προστιθέμενη αξία της εταιρίας που έχει στόχο να φέρει τον Πολιτισμό στην Ασφάλιση.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των στελεχών της εταιρίας, που με την προσπάθεια και την αφοσίωσή τους ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Η γιορτή συνεχίστηκε σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Η νέα χρονιά βρίσκει τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική πλήρως εναρμονισμένη με το Solvency II και δυνατή να αντιμετωπίσει τις νέες ασφαλιστικές προκλήσεις στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου