2 Φεβ 2016

Ευρωπαϊκή Πίστη: Υποστηρικτής της 34ης Γιορτής του ΠΣΑΠ

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, αναγνωρίζοντας την αξία των Ποδοσφαιριστών και στηρίζοντας το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ήταν Υποστηρικτής της 34ης Γιορτής του Ποδοσφαιριστή που πραγματοποιήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στο ACS. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι πρωταγωνιστές του Ποδοσφαίρου, οι Ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη σεζόν 2014-2015 στη Super League και στην Football League.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια, η Ευρωπαϊκή Πίστη καλύπτει τόσο τους επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές όσο και τα προστατευόμενα μέλη τους μέσω Ασφαλιστηρίων Ζωής, Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της εταιρίας και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, κύριος Νίκος Χαλκιόπουλος, δήλωσε για τη συγκεκριμένη συνεργασία: «Η Ευρωπαϊκή Πίστη, αντιλαμβανόμενη πλήρως την αξία της ασφαλιστικής κάλυψης κάθε Ποδοσφαιριστή, θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του ΠΣΑΠ μέσα από το υψηλό επίπεδο συνεργασίας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, καθώς πρωταρχικός μας στόχος είναι η αφοσίωση και ο σεβασμός σε κάθε ασφαλισμένο μας. Επιπρόσθετα, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τις ενέργειες του ΠΣΑΠ, που έχουν ως στόχο τη διάδοση του κοινωνικού μηνύματος του αθλητισμού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου