24 Φεβ 2016

Brokers Union: Χρυσός χορηγός στα συνέδρια του IFAAcademy

Χρυσός χορηγός σε δύο συνέδρια για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση με τίτλο «Αισιοδοξία-Καινοτομία-Στρατηγική» που θα πραγματοποιήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το IFAAcademy είναι η  Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, στις 14:00 το μεσημέρι και την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 την ίδια ώρα, στο ξενοδοχείο MET στη Θεσσαλονίκη, οι συνεργάτες της Brokers Union αλλά και όσοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές επιθυμούν και δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρωτοποριακά συνέδρια στα οποία θα γίνει παρουσίαση του πρώτου καινοτόμου ελληνικού λογισμικού που μετατρέπει την ανάλυση αναγκών σε διαχείριση κινδύνων του πολίτη.

Πρόκειται για μία νέα προσέγγιση στη διαχείριση κινδύνων μέσω της εφαρμογής των επιστημονικών αρχών του risk management. Μεταξύ άλλων θα αναλυθούν θέματα όπως: τι είναι το risk profiling του πολίτη και πως υπολογίζεται, πως υπολογίζουμε το περιουσιακό στοιχείο που λέγεται ικανότητα παραγωγής εισοδήματος, πως μετράμε αντικειμενικά του κινδύνους, πως υπολογίζουμε με ακρίβεια τις καλύψεις από το κοινωνικό ταμείο κ.α.

Η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. έχοντας ως γνώμονα την επαγγελματική κατάρτιση των συνεργατών της και τον εμπλουτισμό των ασφαλιστικών τους γνώσεων προκειμένου να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εξελισσόμενης ασφαλιστικής αγοράς, στηρίζει προσπάθειες που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση. 

Το IFAAcademy –  International Financial Architects είναι ένας οργανισμός με διεθνείς συνεργασίες  απόλυτα εξειδικευμένος στην εκπαίδευση και επιμόρφωση ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων με παρουσία σε Καναδά – Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα – Κύπρο και εκπροσώπους σε πολλές άλλες χώρες.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου